• Haavoittuvuuden voima

  Haavoittuvuuden voima

  Haavoittuvuus on rehellisyyttä, johon kuuluu oman pimeän puolen hyväksyminen. Katsominen ei kuitenkaan useimmille meistä ole kivaa, vaan sen sijaan tuudittaudumme mieluummin lohdullisiin uskomuksiin, tuomitsemiseen ja moraaliseen loanheittoon. Olisiko jo aika ottaa vastuu puutteistamme ja kohdata sängyn alla lymyävät möröt?

  Lue lisää...
 • Vapauta mielesi - kaikista nimilapusta luopuminen

  Vapauta mielesi - kaikista nimilapusta luopuminen

  Maailma on täynnä nimilappuja, mitä joku tai jokin on tai ei ole. Se auttaa ihmismieltä lajittelemaan asioita ja ihmisiä laatikoihin ja huomaamaan eron. Ja erottamaan. Vaikka se ei ole aina selvää, on myös henkinen maailma täynnä nimilappuja.

  Lue lisää...
 • Kaksoisliekkien suhde on vaativa - tässä vinkkejä matkan varrelle

  Kaksoisliekkien suhde on vaativa - tässä vinkkejä matkan varrelle

  Muinaisen Kreikan filosofi Platon loi ensimmäisenä ajatuksen sieluista - kaksoisliekeistä -  jotka ”jakautuvat kahteen” ja joiden ainoana päämääränä on löytää ”puuttuva palanen”. Tänäkin päivänä tunnemme käsitteen ”toisen puoliskomme” löytämisestä, mutta valitettavasti uskomme, että emme voi olla täysin kokonaisia, ellemme löydä sitä toista puoliskoa tekemään meitä täydellisiksi. Pidä mielessä, että vaikka kaksoisliekit auttavatkin meitä tuntemaan ehdotonta rakkautta ja kasvamaan ihmisenä, kaikki eivät löydä sitä puuttuvaa osaa (eikä tarvitsekaan) tunteakseen itsensä kokonaiseksi.

  Lue lisää...
Miten yhdistää henkisyys omaan elämään: Rajojen rikkominen

Miten yhdistää henkisyys omaan elämään: Rajojen rikkominen

Aikamme on kypsä henkisyydelle ja ihmiskuntana kuljemme vihdoin kohti syvempää ymmärrystä. Mutta miten tuoda henkisyys arkeen? Vastauksia voi hakea niin tieteestä kuin uskonnostakin. Osa 10: Rajojen rikkominen

Lue lisää...

Käytätkö mielikuvitustasi sielun tarkoittamalla tavalla?

Käytätkö mielikuvitustasi sielun tarkoittamalla tavalla?

Tänään haluaisimme keskittää huomionne mielikuvitukseen. Tulitte kaikki tänne varustettuna tällä suurenmoisella työkalulla, ja kuitenkin katselemme, kun hyvin monet käyttävät sitä väärin. Haluisimme käyttää tämän ajan puhuaksemme lyhyesti mielikuvituksen todellisesta tarkoituksesta ja siitä, mitä voitte tehdä varmistamaan, että käytätte sitä sielunne tarkoittamalla tavalla.

Lue lisää...

Vinkkejä rehelliseen kommunikointiin

Vinkkejä rehelliseen kommunikointiin

Monesti on vaikea ymmärtää toista tai tulla itse ymmärretyksi. Ja tuskat, sydänsurut ja muut konfliktit ovat yleensä huonon kommunikaation tuloksia. Miksi on niin vaikeaa kommunikoida "oikein"?

Lue lisää...

8 käsky: Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi

8 käsky: Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi

Kahdeksas käsky kehottaa meitä olemaan valehtematta ja panettelematta lähimmäistä. Olenpa siihen syyllistynyt. Toden totta, monta kertaa. Eniten taidan kuitenkin valehdella itselleni.

Lue lisää...

Kuka osaa manifestoida?

Vetovoiman laki, manifestointi ja oman todellisuuden luominen ovat näkyvästi esillä. Paljon puhutaan ja kirjoitetaan siitä, että sen saat mitä toivot. Mutta osaatko toivoa? Ja ilmestyykö elämääsi enemmän pientä ja keskeneräistä kuin suurta ja upeaa?

Lue lisää...

Virtaa syksyyn - kolme tapaa voimistaa verenkiertoasi

Ihmetteletkö koskaan sitä, miten paljon pölyä kotisi nurkkiin kertyy, vaikka imuri viuhuisi kädessäsi tasaiseen tahtiin? Jos voisimme nähdä kehomme sisään, hämmästyisimme varmasti myös sitä, miten paljon ”likaa ja pölyä” kertyy soluihimme, vaikka elimistö pyrkiikin puhdistamaan itseään.

Lue lisää...

Miten opettaa lapsille henkisyyttä

Vanhemmuuteen kuuluu opettaminen, ohjaaminen, rajoittaminen ja kannustaminen. Vanhempien tehtävä on viedä kasvava lapsi vähitellen maailmaan ja tutustuttaa hänet erilaisiin asioihin, kuten henkisyyteen. On kuitenkin kiistanalaista, kuinka pienelle lapselle voi opettaa henkisyyttä ja miten.

Lue lisää...

Ihminen on hyvä - meitä pitää vain muistuttaa siitä!

Mitä jos ihmisten välisen rauhan ja harmonian saavuttamiseksi ei tarvittaisi politiikkaa, armeijaa tai yhteiskunnallisia valvontajärjestelmiä? Jos riittäisikin, että ihminen muistaisi ja tiedostaisi muutaman yksinkertaisen eettisen periaatteen? Tätä ajatusta on tutkittu, ja todistettu, että pelkkä muistutus moraalista muuttaa ihmisen käyttäytymistä.

Lue lisää...

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 1.-8.8.17

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 1.-8.8.17

Mestarit, kaksi vuotta sitten mies jonka kanssa luulin minun olevan tarkoitus viettää elämäni, kuoli. Jatkoin uskomista rakkauteen ja tapasin uuden miehen ja olin hänen kanssaan puoli vuotta. Hän katkaisi suhteen ja sydämeni särkyi. Luulin, että hän oli se, tilaisuuteni rakastaa jälleen.

Lue lisää

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 18.-25.7.17

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 18.-25.7.17

Mestarit, olen osa-aikainen regressioterapeutti ja toimin myös sosiaalityöntekijänä lasten mielenterveysasioissa – rakastan kumpaakin! Etsin opastusta siihen, miten kasvatan regressioterapiaani, mutta tunnen vetoa myös saada siihen liittyvää henkistä viestiä enemmän ulos. Onko mitään opastusta, mihin ohjata energiani? Sitä arvostetaan kovasti! –Jenean, Australia

Lue lisää

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 4.-11.7.17

Mestarit, olen 34-vuotias ja olen ollut naimisissa 10 vuotta. Viisi vuotta sitten aloimme aktiivisesti yrittää lasta. Se on ollut vaikea matka, mutta se on tuonut minut kauniiseen paikkaan elämässäni. Vaikka edelleen kaipaan tämän sielun syntymistä, tiedän, että se tapahtuu täydelliseen aikaan. Kysymykseni on: miten kutsumme sielua syntymään meille?

Lue lisää

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 20.-27.7.17

Mestarit, kiitos jatkuvista ponnisteluistanne tukea ihmiskuntaa. Haluan ymmärtää paremmin sen positiivis-negatiivisen kaksinaisuuden luonnetta, jota ihmiset kokevat maan päällä – erityisesti verrattaessa muun universumin toimintaan. On sanottu, että tämä kaksinaisuus on ainutlaatuista maan päällä. Ymmärrän, että on paljon monia muita olentoja – jotkut aggressiivisia, jotkut rauhallisia. Onko meille vieraita olentoja, jotka tuntevat surua, kun joku niiden läheisistä kuolee?

Lue lisää

 • Mari Kosonen: Pieni erokirja

  Mari Kosonen: Pieni erokirja

  Mari Kososen Pieni erokirja on kesän uutuusteos. Kirjaan on kirjattu omakohtaisia runoja, jotka ovat kirjan esittelytekstin mukaan syntyneet avioerokriisissä. Kriisi ja sen vaiheet tulee esille kautta linjan tekstissä.

  Lue lisää...
 • Jutta Gustafsberg & Harriet Piekkola: Mielen päällä - Työkaluja henkiselle polulle

  Jutta Gustafsberg & Harriet Piekkola: Mielen päällä - Työkaluja henkiselle polulle

  Kirjan kirjoittavat ovat monelle tuttuja. He ovat piipahtaneet televisiossa, esiintyneet yleisölle ja antaneet kurssituksia sekä yksityistäkin oppia. Molemmat ovat saaneet tutustua ensin omiin henkisiin polkuihin, kunnes on tullut tilaisuus pitää luentoja ja esityksiä.

  Lue lisää...
 • Marko Leppänen, Adela Pajunen: Terveysmetsä

  Marko Leppänen, Adela Pajunen: Terveysmetsä

  Lempeää jutustelua, kenttäkokemusta ja tutkimusta käsittelevä kirja Terveysmetsä, on monipuolisuudellaan ihastuttava kirja, joka pääpolkuna kulkee terveysmetsän tunnusmerkistö.

  Lue lisää...