shamandrum 2017 shamaanirumpu kurssi

 • Opastuksen etsiminen - miten selvitään sisäisen näkökyvyn neljästä yleisimmästä esteestä

  Opastuksen etsiminen - miten selvitään sisäisen näkökyvyn neljästä yleisimmästä esteestä

  Etsimme kaikki vastauksia löytääksemme elämänsuunnan, korkeamman tarkoituksen tai pelkästään käytännön opastusta päätöksenteossa. Monet meistä jo ymmärtävät, että tämä korkeampi opastus voi tulla vain sisältämme.

  Lue lisää...
 • Kolme tapaa meditoida

  Kolme tapaa meditoida

  Meditaatio tarkoittaa monille ihmisille silmien sulkemista, paikoillaan istumista, ja hengittämistä. Tämä mielikuva onkin aivan oikein, mutta vain yksi reitti meditaatioon.

  Lue lisää...
 • Voimaantunut empaatti - hyödynnä voimavarasi oikein!

  Voimaantunut empaatti - hyödynnä voimavarasi oikein!

  Vaikka sanasta empaatti tulee ensimmäisenä mieleen empaattinen ihminen, ne eivät ole sama asia. Empaatit toki kokevat syvää empatiaa, mutta heillä on myös kyky tuntea toisten ihmisten tunteet, kuin ne olisivat heidän omiaan. Kaikki empaatit ovat myös erityisherkkiä, minkä vuoksi elämä voi kuormittaa heitä joskus liikaakin.

  Lue lisää...
Pelkkä riittävän unen saamisen kuvittelu pelastaa päivän

Pelkkä riittävän unen saamisen kuvittelu pelastaa päivän

Oletko joskus luullut, että kello on enemmän kuin onkaan, noussut ylös ja toiminut aivan normaalisti? Sitten katsot kelloa, ja huomaat että oletkin noussut ennen aikojasi. Ja seuraavaksi alkaakin jo väsyttää, mutta....

Lue lisää...

Seitsemän askelta matkamme tekemiseen iloajeluksi - energiapäivitys

Seitsemän askelta matkamme tekemiseen iloajeluksi - energiapäivitys

Uuden kuun energioiden vaikuttaessa jo kun lopultakin kirjoitan tämän raportin, energeettisesti herkimmät saattavat tuntea asioiden hieman vaimentuvan. Voimakkaat päänsäryt ja ohimopaine joita useimmat meistä ovat viime aikoina tunteneet, ovat ehkä alkaneet hävitä ja asiat ovat vähän rauhoittuneet.

Lue lisää...

Sano hyvästi syyllisyydelle

Sano hyvästi syyllisyydelle

Emme voi ottaa syyllisyydentunnetta mukaamme uuteen energiaan, ruumiillistuneeseen valaistumiseemme. Tuo tunne on aikansa elänyt. Se ei palvele ketään, erityisesti itseämme. Mutta se on viettelevä. Se yrittää vetää meidät mukaan ja saada tuntemaan vastuuta toisista.

Lue lisää...

Matka valon läpi ja takaisin - Mellen-Thomas Benedictin kuoleman lähikokemustarina

Matka valon läpi ja takaisin - Mellen-Thomas Benedictin kuoleman lähikokemustarina

Vuonna 1982 kuolin parantumattomaan syöpään. Tilaani ei voinut leikata ja kaikenlainen sytostaattihoito olisi tehnyt minusta vain enemmänkin vihanneksen. Minulle annettiin kuudesta kahdeksaan kuukautta elinaikaa.

Lue lisää...

Elementit: Rakas maaemonen

Maa, ilma, tuli ja vesi ovat ikiaikaisia voimanlähteitä, elementtejä. Koko maailmankaikkeuden voidaan ajatella muodostuvan elementtien muodostamista hiukkasista. Niiden avulla luonto ja me ihmiset pysymme hengissä ja kiertokulussa. Jokin elementeistä voi tuntua läheiseltä siksi että se vain tuntuu oikealta, tai vaihtoehtoisesti se voi osua horoskooppimerkkiisi. Elementtien voimia voidaan sekä käyttää henkisinä avustajina, että käsittää monin eri tavoin. Sarjan neljännessä osassa esittelemme maan voiman.

Lue lisää...

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 11.-18.4.17

Kun ihminen kärsii tai tuntee surua jostain tapahtumasta, pitäisikö hänen nostaa itsensä matalasta värähtelystä korkeampaan olotilaan välittömästi kääntämällä mielensä toiseen suuntaan, vai pitäisikö hänen uppoutua tuohon surun tunteeseen täysin viikoksi tai pariksi ja sitten siirtyä eteenpäin? Kumpi on korkeampi tapa käsitellä asioita henkisesti? –Sweety, Intia

Lue lisää

Sinulla on voima muuttaa kaikki ympärilläsi

Meissä muuttuu hyvin paljon tämän energian myötä. Se ei aiheuta ainoastaan syvällisiä ja voimakkaita puhdistuksia, vaan se pyytää meitä myös astumaan omaan voimaamme. Monet havaitsevat, että kaikkien niiden asioiden puhdistaminen, jotka eivät enää palvele, on viitoittanut tietä uusille kyvyille, suuremmalle selkeydelle ja intuitiolle. Monet löytävät itsensä myös uusista tai laajentuneista rooleista.

Lue lisää

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 28.3. - 4.4.17

Mestarit, minulla oli äskettäin paranormaali kohtaaminen. Veisasin pyhää fraasia nimeltään daimoku, "nam myoho renge kyo". Veisasin ja edessäni oli henkilö, jolla oli keltainen pikkutakki. Periaatteessa näin tämän henkilön kasvojen muuttuvan dramaattisesti pari kertaa.

Lue lisää

Jumalaiset suhteet

Huhtikuun kolme ensimmäistä viikkoa pääteemana ovat suhteet. Näitä ovat suhteemme perheen, ystävien, rakastajien ja työtovereiden kanssa, ja erityisesti suhde itseemme.

Lue lisää

 • Dee Brown: Haudatkaa sydämeni Wounded Kneehen

  Dee Brown: Haudatkaa sydämeni Wounded Kneehen

  "Te olette karkottaneet riistamme ja meidän mahdollisuuden elää tästä maasta, kunnes meillä ei ole muuta arvokasta jäljellä kuin vuoret, joista pyydätte meitä luopumaan.

  Lue lisää...
 • Mea Salo: Hellattoman kokin Elävä raakaravinto

  Mea Salo: Hellattoman kokin Elävä raakaravinto

  Raakaravinto on yhä suositumpaa, eikä ihme, sillä herkullinen ja tiheäravinteinen ruoka antaa ihan uusia ulottuvuuksia makuaisteille, samalla kun olo kohenee.

  Lue lisää...
 • Piotr Cielebias: Outojen ilmiöiden maa

  Piotr Cielebias: Outojen ilmiöiden maa

  Taitaa olla niin, että kaikki ufoista kiinnostuneet ja ufoilmiöitä kokeneet liputtavat tämän kirjan vuoksi – ja epäilijät saavat harmaita hiuksia. Kirja on niin monipuolinen ja kiinnostava, että lukijalla on pitkästä aikaa tekemistä sisältöön tutustumisen kanssa.

  Lue lisää...