Soul, mind and body

Suvi Elisa Itkonen kirjoittaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Välillä juttuja sielulle, välillä juttuja kropalle ja välillä mielelle. Omia kokemuksia, reseptejä, joogaideoita, luontoretkiä, matkailuvinkkejä jä -kokemuksia.

Nykyisessä yhteiskunnassa on käytännössä mahdotonta elää luonnollisella tavalla ja siksi ihmiset sairastavat, kuluttavat vaarallisen paljon ja ovat riippuvaisia erilaisista päihteistä. Joka neljällennä on syöpä ja diabetes, verenpaina, masennus ja muut ravintoon liittyvät sairaudet ovat todella yleisiä.

Lue lisää ...
Eilen otin helistimen käteeni, herättelin sillä henkimaailma ja tanssin eläimellisesti. Mieleeni tuli yksi eläin ja tanssista muodostui se eläin, eläin tavallaan tanssi minussa eikä ollutkaan minää.
Lue lisää ...

Niin. Usein olen löytänyt itseni ahmimasta ruokaa janoon. Tulin jopa siihen tulokseen, että oletan suurimman osan lihavuusongelmista johtuvan juuri tästä hämmennyksestä,

Lue lisää ...

Ystävä laittoi viestin, että maailma on kamala. Naapurit kaatavat puita ja kalliotkin hakataan, eivätkä ne koskaan uudistu. Hän kysyi: kuuleko Jumala ollenkaan tätä surua ja hätää?

Lue lisää ...

Mitä on vanhurskaus?

Kirjoittanut | 23.03.2017

Tässäpä muutama muistiinpano aiheesta:

Lue lisää ...

Minimalisti luontoretkellä

Kirjoittanut | 28.02.2017

Jotkut toimii impulsiivisesti, minä olen yksi heistä.

Lue lisää ...
Sivu 1 / 6
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account