kesatauko kuudesaisti.net

Riko ajatus

Riko ajatus. Riko ajatus, jonka juuri ajattelit ja riko myös sitä edeltävä ajatus. Katso nyt noita sumeapintaisen peilisi sirpaleita ja tutki mistä ne koostuvat. Synnyttikö ajatuksesi tunne? Mikä tunne? Pelko vai rakkaus?

Lue lisää...

Tuhkimona astraalitodellisuuksissa

En tiedä miksi niitä kutsuisin; todellisuuksia, jotka ovat olemassa unen takana, aivan yhtä todellisen tuntuisina kuin tämä missä istun tuolillani vanhan pöydän ääressä, katson ikkunasta pilviseen iltapäivään ja näen vastakäännetyt pellot ja lehtensä jo tiputtaneet suorat koivut. Voinko kutsua noita kaupunkeja ja kyliä, joissa vierailen, rinnakkaistodellisuuksiksi, jos en ole aivan varma mistä on kyse? Jos en vielä tiedä?

Lue lisää...

Avaruutta ja maata

Kun aloin nähdä tietoisia unia, luulin toistuvasti kuolevani. Havaitsin irtautuneeni ruumiistani ja lentäväni Avaruutta ja Maata muistuttavissa paikoissa. Ymmärsin näkeväni valveunta, mutta vilpittömästä halustani huolimatta en pystynyt heti palaamaan maan päälle, siihen todellisuuteen, jonka olin uskonut olevan Ainoa Todellisuus. Säikähdin suunnattomasti.

Lue lisää...

Hiukan tietoisesta unennäöstä

Unessani on portti. Aavistin jo nuorena sen olevan olemassa, sillä olin astunut siitä tietämättäni useita kertoja. Tuo portti mahdollistaa tietoisuuden tasolta toiselle kulkemisen, mutta mikäli tietoisuutemme ei ole herännyt koko potentiaalissaan täällä maan päällä, emme usein muista tuollaista tapahtuvan.

Lue lisää...