kesatauko kuudesaisti.net

Tähdellistä - Donald Trump

Donald Trumpin valinta Amerikan uudeksi presidentiksi oli minulle täydellinen yllätys! Kuinka näin voi käydä – miten se on mahdollista?

Read more

Miksi haluamisesta on tehty huono asia?

Itse haluaminen ei olekaan huono asia, vaan ennemminkin tarpeellinen asia; se saa meidät kasvamaan ja kehittymään ihmisinä ja yhteiskuntana. Joka kerta kun elämässämme haluamme jotain, tietoisuutemme ja ymmärryksemme laajenee, koko maailmaa muuttuu. Halu muuttaa maailmoja. Ja lisäksi se tuntuu niin hyvältä!

Read more

Pakkopulla

On se hetki, kun huomaa, että jotkin asiat on vain tehtävä. On vain toimittava, vaikka ei tuntuisi siltä. Pakkopulla.

Read more

Florence Foster Jenkins

Florence-niminen elokuva herätti kiinnostukseni jo heti, kun se tuli Suomeen. Pääosissa ovat Meryl Streep ja Hugh Grant. Wikipedia luonnehtii Florence Foster Jenkinsiä sopraanoksi, jolta puuttui laulutaito.

Read more

Jupiter

Jupiter on siirtynyt Vaa’an merkkiin. Vaa’an merkissä syntyneille on luvassa mukava myötätuulen jakso, joka kestää noin vuoden verran! Jupiter liittyy optimismiin, iloon ja huumorintajuun.

Read more

Juhannustunnelmia 2016

Juhannusaatto on tänä vuonna 24.6. Juhan, Juhanin, Jannen ja Janin päivänä! Onnea heille!

Read more

Intuitio johtaa aina toimintaan

Aikaisin keväällä sain inspiraation tehdä jotain, mitä en ollut koskaan aiemmin tehnyt. En päässyt sillä samalla hetkellä toteuttamaan inspiraatiotani, tuskin niin oli tarkoituskaan. Se oli vain välähdyksen omainen tunne, tieto siitä, mitä tulisi tapahtumaan ja mitä tulisin tekemään. Joten mitään kiirettä ei ollut.

Read more

Tunteiden hallinta

Olen usein kuullut puhuttavan, että ihmisten pitäisi osata hallita tunteitaan. Hallitse tunteesi! Hillitse itsesi! En ajattele asiasta samoin. Ymmärrän, että hallinnan halun takana on ajatus siitä, ettemme olisi tunteidemme vietävinä, ettemme reagoisi tunnetilastamme käsin. Siitä osasta olen samaa mieltä.

Read more

Toukokuun tähdellistä - lukijakysymys

Blogimme lukija kysyy pitkään jatkuneesta työttömyydestään, omien hoitojen tekemisen mahdollisuudesta, sinkkuudesta, tapaturmista, tanssista ja esiintymisestä sekä poikansa auttamisesta.

Read more

Oinaan merkeissä

Huhtikuussa Aurinko on Oinaan pioneeriluonteisessa merkissä. Trooppinen eläinrata, jota länsimaissa käytetään, alkaa Oinaan merkistä kevätpäiväntasauksen aikaan.

Read more

Muutos

Mielesi vie sinua juuri siihen suuntaan, jonka olet sille antanut. Se ei kysele onko suunta paras mahdollinen tai tarkoin mietitty. Se toteuttaa juuri sen minkä olet sille antanut tehtäväksi. Se millä annamme suunnan mielellemme, elämällemme, on keskittyminen. Huomio. Se mihin keskityn, ja mille asioille huomioni annan, on se suunta, jonka mielelleni asetan. Ja mieleni vie minua juuri sinne.

Read more

Tähdellistä maaliskuu

Mitä mukavaa maaliskuussa? No, Mikko Leppilammen kartta! Olin kuuntelemassa Sound on Linnanmäki –konserttia, jossa Mikko Leppilampi oli eräs esiintyjistä. Minussa heräsi kiinnostus tutkia, mitä astrologinen kartta kertoisi hänestä!

Read more

Mitä on mieli?

Elämme ja miellämme tätä elämää mielemme kautta. Toisin sanoen, meidän oma mielemme mahdollistaa sen, että olemme tietoisia – tietoisia itsestämme, toisistamme, ympäristöstämme, tapahtumista, tilanteista, asioista, esineistä, tunteista jne. Ilman mieltämme, emme voisi elää tätä elämää kuten sitä nyt elämme.

Read more

Karkauspäivänä kosimaan!

Helmikuu ja karkausvuosi. Pöytäkalenterissani lukee 29. helmikuuta ”Karkauspäivä”. Silloin saa naiset kosia! Kosintaan ei Kustaa Vilkunan kirjan Vuotuinen ajantieto mukaan saa vastata kieltävästi, mutta siitä saa lunastaa itsensä vapaaksi sievällä lahjalla! Lahja on usein ollut hamekangas.

Read more

Mihin sinä elämässäsi uskot?

Koska olet viimeksi pysähtynyt miettimään mihin sinä uskot? Tänä päivänä olemme jatkuvassa informaatiotulvassa ja kohtaamme mitä erilaisempia viestejä ympäristöstämme, joiden kaikkien sanotaan olevan totta. Joskus uskomme sen miltä asiat näyttävät, joskus sen miltä asiat kuulostavat, toisinaan sen mikä meistä tuntuu oikealta. Mutta pohjimmiltasi, mihin sinä uskot? Mikä on se kaiken takana oleva voima, joka ohjaa toimintaasi?

Read more

Ville Haapasalo ja Suomi

TV:ssä on meneillään Ville Haapasalon ohjelma Volga 30 päivässä ja päätin tutkia hieman Villen syntymäkartan yhteyksiä Suomen syntymäkarttaan näiden ohjelmien virittämissä tunnelmissa.

Read more

Joulukuun Tähdellistä

Talvipäivän seisaus on tänä vuonna 22.12.2015. Päivä on tällöin lyhyimmillään. Astrologisesti siirrymme Kauriin merkkiin. Kauris on johtava maan merkki.

Read more

Suurempi visio

Viime aikoina minulla on herännyt taas unelma ensin kauniimmasta Suomesta ja siten myös kauniimmasta maailmasta, sillä en usko, että ensimmäistä on mahdollista saavuttaa ilman toista.

Read more

Oma maa mansikka

Muu maa mustikka. Ja minä pidän molemmista. Lähdin blogin alussa Yhdysvaltoihin miettimään haluaisinko rakentaa kotini sinne.

Read more

Unelman päivä

Suomessa liputetaan tänään Unelmaa. Mitä hyvää unelmointi on tuonut elämääsi? Entä onko siitä ollut jotain haittaa?

Read more

Unelmavalmiudet

Yksi valmennettava sai minut tajuamaan, kuinka ihmiset yleensä luulevat haluavansa, että kaikki muuttuisi täydelliseksi taikasauvan iskusta.

Read more

Marraskuun tähdellistä

Onpa hienoa, että sivustomme toimii jälleen! Silmiini osui tämänkertaisesta kartasta Neptunuksen aspektit. Neptunus on neliössä Aurinkoon, Merkuriukseen ja Saturnukseeen.

Read more

Elä nöyrästi hetkessä

Jatkan nyt järkevän unelmoinnin ja käytännöntekojen suhteen käsittelyä.

Read more

Usko suuriin unelmiin

Amerikassa kaikki on suurta, myös unelmat. Aika hurjaa on siksi myös nähdä kaikki se kurjuus, jota täällä on.

Read more

Ole unelmasi

Viime viikolla puhuin siitä, että jos haluamme jonkun unelman toteutuvan, meidän tulee samaistua siihen ilman tarrautumista.

Read more

Kristiina Halkola ja Eero Melasniemen parisuhde

Katselin tv:stä Inhimillinen tekijä –ohjelmaa, jossa vieraina olivat Kristiina Halkola ja Eero Melasniemi.

Read more

Unelman aika

”Kuinka kauan unelmien toteutumisessa kestää?” on kysymys, jonka unelmaansa toteuttamaan lähtenyt ihminen usein kysyy. Ehkä olennaisempaa on kuitenkin kysyä, miksi pohdit sitä.

Read more

Unelmakodin visualisointi

Tällä viikolla lupasin puhua visualisointikeinoista, koska unelman toteutumisessa luonnollisesti auttaa, että kykenee näkemään ja tuntemaan mahdollisimman selkeästi tilanteen, jossa unelma on toteutunut.

Read more

Unelmien maa

Kuten sanon tämän blogin esittelyssä, minulla on ollut uskomus, ettei unelmia saa jakaa liian varhaisessa vaiheessa liian monen kanssa.

Read more

Talon rakentaminen

Kiinalaisen sananlaskun mukaan elämän tarkoitus on jatkaa sukua, rakentaa talo ja kirjoittaa kirja. Minulta on tekemättä vielä tuo talon rakentaminen, jotta elämäntarkoitukseni olisi täyttynyt, joten lähdetäänpä tavoittelemaan vaikka tuota unelmaa.

Read more

Vapaaksi negatiivisista tunnereaktioista

Ryhdyin alkukesästä käyttämään CTE-prosessia (Clearing Toxic Emotions) mieltä ja kehoa kuormittavien tunteiden poistamiseksi. Tulokset ovat olleet huikeita, ja olen päässyt työssä vasta alkuun. Olo kevenee, keho puhdistuu myrkyistä ja elämän olosuhteet alkavat muuttua vauhdilla. Edellisen prosessin jälkivaikutukset tuntuvat yhä kehossani: yläselän lihakset ovat yhtä arat kuin kovan punttitreenin jäljiltä ja saan ajoittain hurjia vilunväristyksiä merkkinä siitä, että energioissani tapahtuu muutoksia.

Read more

Loistava kokonaisuus

Ihailen ihmisiä, jotka ovat kehittyneet jossain taidossa huippuunsa. Minua on kuitenkin aina harmittanut, että usein sellaisilla ihmisillä kärsivät muut elämän osa-alueet.

Read more

Syyspäiväntasaus 23.9.15

Syyspäiväntasaus on keskiviikkona 23.9.2015. Päivä ja yö ovat tällöin yhtä pitkät.

Read more

TV vs. kirja

Lueskelin kirjaa nojatuolissa Mestarini pirtissä. Mestarini katseli televisiosta, jotain komediasarjaa ja nauraa röhötti vähän väliä.

Read more

Täydenkuun taikaa

Täysikuuta saamme ihailla lauantaina 29.8.2015 illalla.

Read more

Laila Hietamies

Kävin kesäkuun alkupuolella ensimmäistä kertaa Uuden Valamon luostarissa Heinävedellä. Minua oli jo pitkään kiehtonut ajatus päästä vierailemaan siellä.

Read more

Eheytyminen sielun tasolla

Elämästä ei selviä kolhiintumatta, mutta kolhuja ja vastoinkäymisiä voi onneksi käyttää henkisen kasvun ja eheytymisen alullepanijoina. Yksi syvällisimmin henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiimme vaikuttavista asioista on erilaisten traumaattisten tapahtumien jälkeensä jättämät jäljet.

Read more

Kuninkaallista tunnelmaa

Onpa astrologia hauskaa! Olen juuri katsonut kyynel silmäkulmassa Ruotsin prinssi Carl Philipin ja Sofia Hellqvistin häitä ja siitä sitten kipin kapin tietokoneelle tutkimaan astrologista tilannetta taivaan valossa!

Read more

Koulujen päättäjäiset 30.5.2015

Säätiedotuksessa on luvattu koulujen päättäjäisiin tämän hetken tietojen mukaan vaihtelevaa säätä. Astrokarttaa katsoen ”säätila” on samankaltainen!

Read more

Kiitollisuuden ihmeitä tekevä voima

Luin hiljattain tutkimuksesta, jossa seurattiin ryhmää ihmisiä, jotka ohjeistettiin pitämään päivittäistä kiitollisuuspäiväkirjaa. Joukossa oli henkilöitä joilla oli mm. unihäiriöitä, masennusta, ahdistuneisuutta ja kipuja. Vertailuryhmän jäsenet eivät pitäneet minkäänlaista kirjaa kiitollisuudenaiheistaan.

Read more

Äänestyspäivän tähtikartta

Sunnuntaina 19.4.2015 on eduskuntavaalien äänestyspäivä! Kuka saa ääneni? Entä jos ehdokkaani ei tule valituksi – mihin olen silloin ääneni antanut?

Read more

Todellisuus mielen peilinä

Runsaus, rakkaus, luottamus ja terveys ovat luontainen olotilamme ja uskon että pohjimmiltaan kaikki hyvinvoinnista poikkeavat olosuhteet, kuten rakkauden puute, rahan puute, terveyden puute tai mikä tahansa puute johtuu siitä, ettemme ole enää yhteydessä alkulähteeseemme kaiken sosiaalisen ehdollistumisen ja mielen vääristymien takia.

Read more

Uskonnot on

- Olen kiitollinen siitä, että seurassasi olen tajunnut etten tarvitse mitään uskontoa henkisyyteni puitteiksi. Uskonnot ovat rajoittavia ja useimmiten sokeita sille ajatukselle että kaikissa on kysymys samoista universaaleista totuuksista.

Read more

Perheyhdistyksen liiton toimitusjohtajan astrologinen kartta

Millaiselta näyttää Perheyritysten liiton toimitusjohtajan astrologinen kartta?

Read more

Mielestä kehoksi ja sanoista lihaksi

Jokin aika sitten käsiini sattui lääkärin kirjoittama kirja, jossa selitetään fysiologiselta kantilta se, kuinka ajatukset ja tunteet vaikuttavat kehoomme ja keho vaikuttaa mieleemme. Olen aina innoissani kun löydän materiaalia, joka selittää empiiriset havaintoni tieteen keinoin ja lisää myös järjen tasolla ymmärrystäni siitä miksi esim. ThetaHealing toimii.

Read more

Supertähti Olavi Virta

Olavi Virran syntymästä on kulunut 100 vuotta ja minua kiinnosti katsoa tähtitaivaan tilannetta hänen syntymänsä aikaan.

Read more

Rakastu itseesi!

Täytin viime viikolla 40 ja päässäni tapahtui positiivinen naksahdus. Tunsin todella vahvasti olevani aikuinen nainen, jolla on lupa elää elämäänsä parhaaksi katsomallaan tavalla muiden mielipiteistä piittaamatta.

Read more

Toisen palveleminen

-        Mikä olisi tehokkain keinon nostaa kaikki egon juonet parrasvaloihin todettavaksi. Kysyin eräänä syysiltana mestariltani. Istuimme pirtissä, minä pöydän ääressä ja mestarini kiikkustuolissaan.

-        Palveleminen.

-        Ai toisen ihmisen vai maailman palveleminen.

-        Miten maailmaa voi palvella palvelematta ihmistä. Toisen ihmisen palvelemisella.

Read more

Erityisherkkänä kiivastahtisessa maailmassa

Erityisherkkyydestä on viimein ryhdytty puhumaan Suomessakin ja se on ollut useampaan otteeseen esillä eri medioissa kuluneen vuoden aikana. Luin Elaine N. Aronin kirjan HSP – The Highly Sensitive Person (suom. Erityisherkkä ihminen) jokunen vuosi sitten ja oivalsin monia asioita itsestäni.

Read more

The King

Elvis Presleyn syntymästä tulee nyt tammikuun alkupuolella kuluneeksi 80 vuotta. Kun huomasin tämän merkkipäivän, halusin katsoa, mitä tähtitaivaalta olisi nähtävissä!

Elviksen syntymähetkellä, 8.1.1935, Aurinko on hyvin tarkasti toisen huoneen kärjellä eli alussa ja sijoittuu Kauriin merkkiin. Toisen huoneen asioihin kuuluvat henkisen astrologian mukaisesti kiintymyksellinen luonteemme ja rakkauskokemukset. Toista huonetta hallitsee Härkä ja mukana huoneen asioissa on myös taloudelliset seikat ja ulkoiset resurssimme. Koska Aurinko on aivan huoneen alussa, on sen merkitys ikään kuin alleviivattu.

Kauriin merkki tuo mukanaan velvollisuudentunnetta, kykyä ja halua suorittaa asiat loppuun sekä päämäärätietoisuutta. Rakkauden alueella voi olla tarpeen elvyttää kykyämme rakastaa, vaalia sitä, ettei se jäisi faktamaailman varjoon. Rakkaus tunteena ei ole Kauriin merkissä aivan yksinkertainen juttu ilmentää. Saattaa olla tarpeen myös keskittyä sydänchakran avaamiselle, jotta pääsisimme mukaan maailmankaikkeuden rakastavaan virtaan myös kokemuksellisesti.

Elviksen kartalla on 2. huoneessa Auringolla yhtymä Merkuriukseen ja Merkuriuksella yhtymä Venukseen. Merkurius eli tapamme kommunikoida tukee Aurinkomerkkiä. Kuitenkin, koska merkkinä on Kauris, johtava maamerkki, jota Saturnus hallitsee, Elviksellä on saattanut olla jonkinlaista painoa mielen päällä. Merkurius kuvaa myös mielemme toimintaa. Ehkä hänellä on voinut olla taipumusta alakuloon tai surumielisyyteen.

Elviksen nousevana merkkinä on Jousimies, joka tuo kuvioihin optimismia ja iloa eli siis tasapainottaa mahdollista mielialan painumista. Jousimies myös auttaa ymmärtämään ja näkemään laajoja yhteyksiä, henkisyyttä, filosofisuutta ja muitakin kuin arkipäivän asioita. Tässä näkisin viittauksen Elviksen kiinnostuksesta hengellisiin asioihin, joka ilmeni mm gospel-laulujen kautta. Toinen taiteeseen, filosofiaan ja hengellisyyteen viittaava seikka on Neptunuksen sijainti 9. huoneessa. Elviksellä on ollut mahdollisuus ymmärtää hengellisyyttä ikään kuin sisältä käsin, koska Neptunus vie pintavesiä syvemmälle antaen mahdollisuuden tutkia alueita, jotka eivät ole kaikkien saavutettavissa. Lisäksi Neptunus ja Aurinko kohtaavat toisensa kolmion kautta eli harmonisella kontaktilla.

Vielä 2. huoneen teemoihin palataksemme, Merkuriuksen ja Venuksen yhtymä tuo mahdollisuuden musiikin ymmärtämiselle sekä asioiden esittämiselle ikään kuin kauniiden sanojen kautta. Venus on omassa huoneessaan eli vahvassa asemassa, vaikka Kauriin merkki tuo joitakin rajoituksia Venuksen energioiden ilmenemiselle.

Toisessa huoneessa on vielä Kuun yläsolmu, joka viitoittaa tietämme tulevaisuuteen. Yläsolmu kertoo niistä asioista, joita meidän tulisi vahvistaa olemuksessamme. Elviksellä yläsolmu ei enää ole Kauriin merkissä vaan Vesimiehessä. Elvikselle on annettu viitteeksi rakkauden ilmentäminen (=2. huone), mutta sillä tavalla, että toista osapuolta ei sidota joihin kaavoihin ja käyttäytymismuotoihin (=Vesimiehen merkki).

Mielenkiintoisella tavalla alasolmu on 8. huoneessa ja Leijonan merkissä. Alasolmussa on tietoa menneisyydestämme ja asioista, jotka jo osaamme hyvin, jopa niin hyvin, että ne olisi jo jätettävä vähemmälle. Leijonan merkki liittyy karismaan, johtajuuteen ja tässä sen eräs tulkinta olisi, että pomottamisesta tulisi luopua. Kahdeksannen huoneen teemat liittyvät usein seksuaalisuuteen. Voisiko viestinä mahdollisesti olla tasaveroisuuden ihanne seksuaalisuuden alueella?

Ultra-lehdessä 1/2015 oli artikkeli Juha Hiltusen Elviksestä ”Elvis – etsi ikänsä tietä ja totuutta”. Artikkelissa kuvattiin koskettavalla tavalla Elviksen etsintää henkisyyden alueella, hänen aivan viimeisinä hetkinäänkin. Uskoisin, että Elvis on ollut tietoinen elämäämme sisältyvästä henkisestä ulottuvuudesta ja pyrkinyt sitä kohti konkreettisestikin. Hänen kauniit, balladinomaiset laulunsa ovat hieno perintö meille kaikille!

Tiina Heinonen

3.1.2015

Read more

Salliiko henkisyys inhimillisyyden?

Aihe johon olen halunnut tarttua jo jonkin aikaa liittyy inhimillisten heikkouksien sallimiseen. Onko henkisen ihmisen sallittua tuntea suuttumusta, katkeruutta, kateutta, kostonhimoa, vihaa tai raivoa? Täytyykö henkisellä polulla kulkevan kääntää se toinenkin poski, antaa aina anteeksi ja ottaa kaikki vastaan rakkaudella?

Read more

Askeettisuus

Olin järjestellyt piharakennuksessa olevan huoneeni uudelleen. Olin karsinut turhat huonekalut ja tavarat ja jättänyt vain sängyn, pienen pöydän, tuolin ja ikkunalaudalle pari kynttilää. Puisella lattialla oli myös matto, jotta meditointihetkeäni ei kylmyys katkaisisi. Mestarini työnsi oven raosta ensin uteliaana naamansa ja sitten koko ruhonsa.

-        Mitäs sinä täällä hommailet. Hän kysyi hyväntuulisena.

-        Järjestelin paikat uudelleen ja karsin kaiken turhan tavaran pois. Ehkä näin saan paremmin pidettyä hillittömän egoni aisoissa.

Read more

Skorpionin merkeissä

Talviaikaan siirtyminen toi konkreettisesti syksyn luoksemme. Pihapiiriä koristaa vielä kauniit pihlajanmarjat, mutta lehdet ovat lähteneet pihlajista jo jokin aika sitten. Nyt voimme rauhassa vetäytyä sisäänpäin, sisäisiin tunnelmiin ja samalla nauttia kesällä keräämästämme valosta, lämmöstä ja elämää kantavista voimista.

Aurinko on Skorpionin merkin alussa. Skorpioni on kiinteä vesimerkki. Vesimerkit liittyvät tunteisiimme. Kiinteä laatu kuvaa tietynlaista pysyvyyttä. Skorpioniystävämme ovat syvällisiä, uskollisia ja usein kiihkeitä tunteissaan.

Venus on Skorpionin merkissä tarkassa yhtymässä Aurinkoon tällä hetkellä. Venus tuo usein annoksen taiteellisuutta ja annoksen feminiinisyyttä lisänä Aurinkomerkkiin. Skorpionin merkki on varsin tinkimätön ja syvälle luotaava. Tällöin Venuksen edustama lempeys on paikallaan. Skorpionin merkki on kuitenkin Venuksen edustamille ominaisuuksille sen verran vaativa, että Venus ei välttämättä pääse helposti ilmentämään parhaita puoliaan. Venukseen liitetään kuitenkin tietty suojaava ominaisuus ja jos tahdomme liikkua lempeyden poluilla, onnistumme tässäkin vaativassa merkissä. Lempeys on hyvä kohdistaa sekä omaan itseemme että läheisiimme ja myös muihin ihmisiin.

Skorpionin merkissä syntyneet ovat erinomaisen kyvykkäitä tutkimaan asioita ja löytämään vielä suunnilleen väitöskirjan verran asioita, kun muiden Aurinkomerkkien henkilöt ovat jo lopetelleet työnsä asian parissa. He ovatkin parhaillaan tehtävissä, joihin voi syventyä oikein kokonaan.

Aurinkomerkkimme on pysyvä, mutta Auringonpaluu-kartoissa nousumerkkimme vaihtelee. Niinpä onkin ollut miellyttävää tunnustella syvällisen Skorpionin merkin ominaisuuksia omalla kartallani nousumerkkinä. Sen tunnelmat ovat erilaiset kuin syntymäkartan nousumerkkini. Olen ollut ylpeä kun olen huomannut tekeväni asioita perusteellisemmin Skorpionin ollessa nousussa kuin jos nousussa olisi jokin muu merkki. Jossakin vaiheessa minulla on ollut taipumusta laittaa asioita sivuun, myöhemmin tehtäviksi. Sopivaa hetkeä ei ole oikein löytynyt tuolle loppuun saakka tekemiselle ennen kuin asiat tuntuvat kaatuvan päälle ja ne ollut ”pakko” tehdä valmiiksi saakka – tietysti kovan mutinan kera. Mutta Skorpionin ollessa nousussa olen tehnyt asiat perusteellisesti ja loppuun asti kerralla. Mietinkin sitä, jos ottaisin tuon tavaksi!

Tiina Heinonen

27.10.2014

Read more

Kompastellen kohti sisäistä rauhaa

Katsoin eilen pätkän haastattelua, jossa haastateltava kertoi kuinka hän on löytänyt tiensä sydänlähtöiseen elämään ja sisäisen rauhan tunteeseen. Hän totesi että elämä on edelleen sotkuista puuhaa, mutta se kuuluu asiaan. Se oli ihanan lohdullinen toteamus joka resonoi syvästi itsessäni.

Read more

Hyveet ja kiitollisuus

-        On olemassa erilaisia ohjeita ja neuvoja miten kannattaisi elää. Esimerkiksi erilaiset moraaliohjeet ja hyveet. Mitä sanot niistä.

-        Ohjeet ovat luotu osittain yhteisön säännöiksi, jotta järjestys pysyisi. Mutta on niissä myös ns. universaaleja ohjeita. Ohjeita on monenlaisia ja niistä on erilaisia variaatioita.

-        Miten tunnistamme ns. universaalit ohjeet?

Read more

Elokuu toi helpotuksen helteeseen

Elokuu toi helpotusta helteeseen. Tähtitaivaalla on myös kiinnostavia asioita!

Mars ja Saturnus ovat tarkassa yhtymässä. Kuvio tuo mukanaan jollakin lailla kahlitun energian; energian, joka ei automaattisesti löydä väylää purkautumiselleen. Klassisesti tänä on kiukkukuvion tunnusmerkki.

Mitä voimme tehdä tässä tilanteessa? Ehdottaisin, että asiat otetaan vastaan korostetun rauhallisesti. Ajatukset voi hetkeksi viedä hengitykseen, jolloin oma kehotietoisuutemme aktivoituu. Kaikkeen ei tarvitse reagoida nopeasti ja heti. Kuvio vaikuttaa meidän jokaisen elämään ja nyt kannattaakin olla erityisen tarkkana omien reaktioittensa suhteen!

Erittäin suositeltava tapa Marsin ja Saturnuksen haasteellisissa kontakteissa olisi jännitteisen energian purkaminen johonkin fyysiseen toimintaan. Urheilu, lenkkeily, marjastus ja sienestys voisivat olla hyviä tapoja saada energialataus suuntautumaan rakentavalla tavalla. Tällä hetkellä Merkurius on Neitsyessä. Merkurius liittyy tapaamme kommunikoida. Puheemme tai kommunikointimme saattaa olla kriittistä. Kriittisyys on ominaisuus, joka kuuluu Neitsyen merkkiin. Viisasta olisi toimia fyysisesti Mars-Saturnus jännitteessä ja jättää puhe vähemmälle, ettei puheemme lietsoisi konfliktienergioita lisää!

Mars tuo mukanaan kiihkeyden ja nopeuden, jota sitten Saturnus kahlitsee kantamalla itsessään harkinnan voimia sekä pitkäjänteisyyttä. Planeettojen kohtaaminen on haastava, sillä niillä ei ole juuri mitään yhteistä. Mars on tulimerkki, Saturnus on maamerkki. Kumpikin ovat kyllä johtavia merkkejä, mutta se ei välttämättä helpota tilannetta!

Merkkimiljöö on tällä kertaa Skorpioni. Mars on Skorpionin toinen hallitsija ja näin ollen kotikentillään. Saturnus tuo oman hidastavan vaikutuksensa merkin teemoihin. Skorpionin merkkiä hallitsee tietty intensiivisyys, syvällisyys, se ei päästä helpolla vaan asiat katsotaan läpi perinpohjaisesti. Skorpionin merkkiin liittyy myös seksuaalisuuden teema. Hallussamme olevia energioita on syytä käyttää viisaasti.

Kun energiat kiihkeän Marsin ja hidasteita tuovan Saturnuksen osalta on tasapainotettu, saadaan tulokseksi pitkäjänteisyyttä viisaalla ja syvälle luotaavalla tavalla. Tällöin aloitetut projektit ovat suunniteltuja ja ne viedään loppuun saakka kärsivällisesti ja kestävyyttä osoittaen. Henkilökohtaisessa elämässä huomaa kyllä, kun ongelma on ratkaistu, kun itse on osannut toimia viisaasti: tällöin hajottava energia poistuu; enää ei ole riitoja tai epäselvyyksiä, eri suuntiin vetämistä. Olemme oppineet sen, mitä haastava kuvio voi antaa meille!

Kaunista loppukesää!

Tiina Heinonen

24.8.2014

Read more

Tunne tunteesi ja vapaudu kivusta

Ajelin viime perjantaina hoitohuoneelleni ja huomasin kippurassa kävelevän vanhemman miehen ylittävän suojatietä. Mietin mikä hänen elämäntarinansa mahtaa olla ja mitä on tapahtunut että hän ei pysty seisomaan suorassa.

Read more

Tähdellistä

Aurinko on juuri siirtynyt johtavaan vesimerkkiin, Rapuun. Kesäpäivänseisaus oli 21.6. ja olemme keskellä valoisinta vuodenaikaa. Siirtyminen johtaviin merkkeihin tapahtuu juuri silloin, kun valon määrä muuttuu eli Vaakaan, johtavaan ilmamerkkiin siirrymme syyspäiväntasauksen aikaan 23.9.2014. Talvella siirrymme Kauriin merkkiin, joka on johtava maamerkki, talvipäivänseisauksen aikaan 22.12.2014 – samaan aikaan on myös uusikuu! Eläinradan aloittavaan johtavaan tulimerkkiin eli Oinaaseen siirrymme kevätpäiväntasauksen aikaan maaliskuussa. Päivämäärät on otettu vuoden 2014 Wanhan ajan Kuukalenterista 2014. Kalenteria voi tilata www.ylakuu.com -sivuston kautta, jossa on myös monipuolista tietoa Kuuhun liittyvistä asioista.

Tällä hetkellä Jupiter, Saturnus ja Kheiron muodostavat mielenkiintoisen vesikolmion. Jupiter on Ravussa, Saturnus Skorpionissa ja Kheiron Kaloissa. Saturnus ja Kheiron ovat molemmat 17 astetta omaa merkkiänsä eli kolmio on tarkka. Jupiter on 24 astetta ja siihen muodostuvat kolmiot ovat väljempiä. Kolmio on tasapainoinen määräkulma eli aspekti.

Saturnuksen ja Kheironin kolmio voi tuoda esille joitakin auktoriteetteihin liittyviä asioita työstettäväksi. Tämä kontakti saattaa tuoda myös eteemme jotain sellaista, jonka ehkä olemme aikaisemmin mieluiten jättäneet käsittelemättä, jokin sellainen asia, jonka vähiten haluaisi eteensä. Kheironin merkkisijainti, Kalat, liittyy usein johonkin itsesäälin tai itsetuhoisuuden piirteeseen, josta on tullut aika luopua. Kalojen merkki tuo mukanaan myös mahdollisuuden suureen myötätuntoon ja kokemukseen laajasta ymmärryksestä. Myötätunto on juuri se ominaisuus, joka Dalai Laman mukaan voi yhdistää kaikkia ihmisiä uskonnosta riippumatta. Kheiron Kaloissa on myös suuri mahdollisuus anteeksiantoon korkeana potentiaalina.

Kheironin ja Jupiterin kolmio tuo mielestäni anteeksiannon ja myötätunnon teemaan juuri mahdollisuuden toteutumiseen, sen tuo mukanaan Ravun merkki, joka liittyy tunnemaailmaamme. Jupiter auttaa meitä anteeksiantoon niin itseämme kuin muitakin henkilöitä tai tilanteita kohtaan.

Saturnuksen ja Jupiterin kolmio antaa kestävyyttä ponnistuksillemme, ikään kuin väylän, josta on mahdollisuus Saturnuksen kurinalaisuuden kautta päästä nauttimaan Jupiterin laajentavien mahdollisuuksien tuomasta siunauksesta! Anteeksiannon kautta vapautamme itsemme niistä siteistä, jotka pitävät meitä menneisyydessä ja jotka sitovat energiamme vanhoihin teemoihin. Anteeksiannon kautta saamme itse vapauden – vapauden uuteen, uudenlaiseen kokemukseen ja uudistumiseen elämässämme.

Vesikolmio tuo tunne-elämään tasapainoa ja auttaa kenties meitä jokaista niissä tempoilevissa kuvioissa, joita elämä tuo juuri tällä hetkellä eteemme. Vesikolmio taivaalla ja sademäärä nyt juhannuksen aikana ovat olleet mielenkiintoinen yhdistelmä!

Tiina Heinonen

22.6.2014

Read more

Rakkauden kaipuuta

Vastaanotolleni tulee aika ajoin ihmisiä, jotka kaipaavat elämänkumppania, eivätkä vain ketä tahansa, vaan todellista sielunkumppania. Näinä aikoina yhä useampi sielunkumppani löytääkin toisensa ja sitä kautta meille tarjoutuu mahdollisuus ottaa seuraava askel henkisen kehityksen tiellä.

Read more

Magneettinen resonanssi

Mitä enemmän opin energiasta, sen sisältämästä informaatiosta ja maailmankaikkeuden toimintaperiaatteista, sitä enemmän vakuutun ajatusten uskomattomasta voimasta. Lisätään siihen vielä tunteet ja niiden resonaatio, niin ihmiseksi kutsuttu omaa todellisuuttaan luova magneettimme on valmis. Asian voisi yksinkertaistaa seuraavasti: henkilökohtainen värähtelysi = se mitä saat kokea.

Read more

Sinnikkyys

-        Onko tarpeen kehittää sinnikkyyttä toistamalla jotain harjoitusta säännöllisesti?

Istuimme pöydän äärellä juomassa kahvia. Mestari katseli ulos ikkunasta ja piteli kahvikuppia kämmenellään kuin riisikulhoa. Hän hörppäsi kupista kuin viivytellen vastaustaan.

-        Sinnikkyyttä kyllä, mutta toistamalla jotain harjoitusta ei.

Read more

Vappu 2014

T-risti on täydentynyt suurristiksi Marsin perääntyvän liikkeen aikana. Perääntyminen jatkuu toukokuun 21. päivään saakka. Marsin liikkeen suoristumisen jälkeen suurristi on edelleen taivaalla ja heittää meidän kaikkien elämäämme haasteellisen tilanteen.

Suurristi muodostuu Plutosta Kauriissa, Uranuksesta Oinaassa, Jupiterista Ravussa ja Marsista Vaa’an merkissä. Näistä planeetoista Mars liikkuu nopeimmin ja Jupiter toiseksi nopeimmin. Niiden liikkeen mukaisesti kuvio ”aukenee”, muuntuu edelleen.

Suurristissä on oppositioiden ja neliöiden tuottama ratkaisua vaativa tilanne. Oppositiossa ovat Mars ja Uranus sekä Jupiter ja Pluto. Ne ikään kuin vetävät eri suuntiin, mutta antavat mahdollisuuden oppia katsomaan asioita eri kannoilta, laajentaa näkökulmiamme.

Mars (toiminta) ja Uranus (yllätykset, nopeat tempaukset) saattavat yhdistelmänä tuoda eteen kaaoksenomaisen tilanteen, joka on vaikea hallita. Toisaalta tämä oppositio saattaa antaa mahdollisuuden tehdä päättäväisesti ratkaisu (Mars), jossain jo jonkin aikaa keskeneräisenä olleessa asiassa niin, että tilanne ratkeaa uudella ja yllättävällä (Uranus) tavalla.

Neliöt tuottavat jännitettä ikään kuin sisältä käsin, omasta itsestämme. Uranus on neliössä Plutoon ja Jupiteriin. Mars on myös neliössä Plutoon ja Jupiteriin. Energiamme tai tapamme toimia (Mars) pyrkii jollakin tavalla olemaan liian suurisuuntaista, liioittelevaa tai yliampuvaa (Jupiter) sekä mahdollisessa voimankäyttötilanteessa (Pluto) on vaarana sisäisen aggression purkautuminen ulkoiseen kohteeseen. Kun hallitsemme energiamme (Mars) ja voimamme (Pluto) ja suuntaamme sen suotuisalla tavalla (Jupiter), tuomme eheyttä sinne, missä on ollut vaarana tilanteen riistäytyminen käsistä.

Suurristiksi täydentynyt T-risti on siis tällä hetkellä taivaalla ja maailmantilanteesta voi helposti löytää vertailukohtia kuvion tuomia haasteita ajatellen.

Suurristi vaikuttaa myös tietenkin meidän jokaisen syntymäkartankin kautta, jos katsotaan, kuinka planeetat asemoituvat nyt verrattuna syntymähetkemme tilanteeseen.

Pluto Kauriissa tuo muutoksen tuulia kaikille, joilla on planeettoja johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka, Kauris).

Uranus Oinaassa tuo yllätyksiä, nopeita tempauksia vastaavalla tavalla.

Jupiter Ravussa antaa kotiin, suojaan ja turvaan liittyen mitä todennäköisimmin tiettyä bonusta johtaville merkeille.

Mars Vaa’an merkissä antaa hyvän sysäyksen toiminnalle, jonka aloittaminen on voinut viivähtää tai kenties jopa uskalluksen lähteä mukaan johonkin uuteen.

Oman elämän tapahtumissa on mahdollista huomata näitä seikkoja erityisen voimakkaasti, jos jokin oman syntymäkartan planeetta on astemäärältään lähellä tämän hetken Jupiterin 15 astetta, Marsin 11 astetta, Pluton 13 astetta tai Uranuksen 14 astetta. Voi myös olla mielenkiintoista ja hyödyllistä tutkia oman kartan muitakin mahdollisia planeettakontakteja nyt taivaalla olevaan suurristiin ja sen muodostaviin planeettoihin. Suurristissä olevat planeetat saattavat laukaista syntymäkarttamme kautta jonkin tekijän kohdattavaksemme!

Vappua voimme viettää siis varsin kiinnostavissa astrologisissakin merkeissä!

Hauskaa Vappua!

Tiina Heinonen

29.4.2014

Read more

T-risti taivaalla

Taivaalla on tällä hetkellä erittäin mielenkiintoinen tilanne, sillä hitaat planeetat muodostavat T-ristiksi kutsutun kuvion. T-ristiin kuuluvat Uranus Oinaassa, Pluto Kauriissa ja Jupiter Ravussa. Oinas, Pluto ja Kauris ovat johtavia merkkejä.

T-risti on kuvio, joka etsii voimakkaasti tasapainoa. Jupiter ja Pluto ovat oppositiossa keskenään ja Uranus tekee kumpaankin neliötä. Kuvion energialataus on suuri, sillä hitaat planeetat liikkuvat verkkaisesti ja kuvion vaikutus kestää ajallisesti pitkään. Tasapainotilan sanotaan löytyvän sieltä, missä T-risti täydentyy suurristiksi eli tällä kertaa Vaa’an merkistä ja 13 asteesta.

Erityisen mielenkiintoiseksi tilanne muodostuu, kun katsomme päivän pääuutisia! Kokoomuksen puheenjohtaja, pääministeri Jyrki Katainen ei ole enää käytettävissä puolueensa puheenjohtajan tehtäviin! Jyrki Kataisen Aurinko on syntymäkartalla noin 20 astetta Vaakaa ja siis väljähkösti siinä T-ristin kohdassa, jossa T-risti täydentyy suurristiksi!

Vladimir Putinin kartalla on vielä tarkempi kontakti T-ristiin! Hänellä Aurinko on syntymäkartalla 13 astetta Vaakaa. Tällä hetkellä Uranus on 12 asteessa Oinasta ja Pluto on 13 astetta Kaurista, joten kontakti hänen syntymäkarttansa Aurinkoon on tarkka. Jupiter on tällä hetkellä 11 astetta Rapua. Tähtitaivaalta muodostuu valtava muutospaine T-ristin kautta Vladimir Putinin syntymäkartan Aurinkoon ja muihin Vaa’an merkissä oleviin planeettoihin.

T-ristin kautta kohtaavat uudistavat energiat (Uranus) vauhdikkaasti, pioneerihenkisellä tavalla (Oinas) syvän muutostarpeen (Pluto) joka liittyy rakenteisiin (Kauris) ja kotiin, turvaan, suojaan, kotimaahan (Rapu) jollakin laajemmalla tavalla, joka voi liittyä rikkauksiin tai luonnonvaroihin (Jupiter). Pluton ja Jupiterin kontakti voidaan liittää myös valtaan, vallankäyttöön ja rikkauksiin.

Elämme todella mielenkiintoisia aikoja! Meillä on jokaisella mahdollisuus vaikuttaa tapahtumien kulkuun. Kuinka suhtaudumme valtaan ja rikkauksiin? Löydämmekö uuden tavan jakaa asioita keskenämme niin, että tasapaino vahvistuu?

Tällä hetkellä Aurinko on Uranukseen yhtymässä ja tuo oman osuutensa muutospaineeseen. Löyhässä oppositiossa on Mars Vaa’an merkissä, perääntyvänä. Marsin energia voi vielä lisätä tapahtumien nopeutta. Mars tuo energiaa sinne, missä kulloinkin sijaitsee. Energia saattaa myös Marsin sijainnin osoittamalla alueella jollakin lailla karata hallinnasta. Marsin perääntymisvaihe päättyy toukokuun loppupuolella. Marsin liikkeen suoristumisen jälkeen on mahdollisuus kollektiivisen energian hallitsemattomaan purkautumiseen. Erkki Lehtiranta on maininnut tästä kirjassaan Astrologia ja Henkinen Tie s. 144, 3. tarkistettu painos. Rauhanomaisen kehityksen jatkumiselle on erittäin tärkeää se, mitä ajattelemme asioista, miten puhumme asioista ja miten toimimme. Kun suuntaamme voimamme ja siis myös ajatuksemme rauhanomaiseen toimintaan, rakennamme itse tuota maailmaa, jossa rauha vallitsee.

Tiina Heinonen

6.4.2014

Read more

Shamanic De-armoring –retriitti

Vietin puolet maaliskuusta Shamanic De-armoring -retriitillä Ruotsissa. Kokemus oli unohtumaton. Kahden viikon päätteeksi olin saanut lahjaksi uuden rakastavan suhteen omaan kehooni, herkemmät aistit, syvän yhteyden omaan itseeni, lisää varmuutta ja uskallusta tehdä sellaisia elämänvalintoja, jotka ovat minulle hyväksi, kyvyn asettaa entistä selkeämpiä rajoja, rutkasti lisää itsekunnioitusta ja myötätuntoa itseä kohtaan. Kaupan päälle löysin uusia rakkaita sielunsiskoja ja –veljiä.

Read more

Vladimir Putinin kartta tarkastelussa

Vladimir Putin on syntynyt Vaa’an merkissä. Vaaka on johtava ilmamerkki, johon kuuluu pyrkimys tasapainoon. Putinin kartalla on muitakin planeettoja samassa merkissä: Saturnus, Neptunus ja Merkurius. Ne ovat tiiviisti yhdessä eli siis yhtymässä. Merkuriuksen kanssa yhtymä on löyhä.

Tästä jo saamme henkisen astrologian mukaisesti joitakin avaimia Vladimir Putinin kartan ymmärtämiselle. Vaa’an merkki korostaa tasapainoa. Vaakaa hallitsee Venus. Saturnuksen Vaa’assa tuo esille diplomatian, lähestulkoon vaatimuksen diplomatiaan, neuvotteluihin ja win-win –ratkaisujen löytämiseen. Saturnuksen yhtymä Aurinkoon painottaa oikean voimankäytön opettelemista. Sisäisenä kokemuksena saattaa olla erillisyyden tunne muista henkilöistä. Jonkinlainen häilyvyys voi myös olla osana toimintatapaa. Vaa’an merkki vielä korostaa häilyvyyttä. Saturnus-Aurinko yhtymä saattaa tuoda jollakin tavalla heikon itseluottamuksen, ehkä kokemuksen väheksyttynä olemisesta tai ilmaisukyvyn tukahduttamisesta. Neptunus yhtymässä Aurinkoon voi tuoda ”sumua silmille” eli hämärtää havainnointia, erityisesti oman itsen suhteen. Neptunus antaa myös viittauksen siihen, että isän antama malli on jollakin tavalla ollut ongelmallinen lapselle.

Henkisen astrologian periaatteisiin kuuluu ajatus, että olemme valinneet syntymämme ajankohdan. Astrologisen karttamme perusteella saamme suuntaviivoja elämänmatkamme kulkemiseen. Omasta tahdostamme sitten on kiinni, mihin kuljemme – oli karttamme minkälainen hyvänsä. Astrologinen kartta antaa myös avaimia niihin tekijöihin, joiden kautta kehitymme parhaalla tavalla ja jotka auttavat meitä haasteidemme kohtaamisessa.

Vladimir Putininkin kartalta löytyy paljon kiinnostavia piirteitä. Käytössäni ei ole tarkkaa syntymäaikaa. Olen käyttänyt kellonaikaa 9.30, syntymäpaikkana Pietaria. Syntymäpäivä 7.10.1952. Tällöin nouseva merkki olisi Skorpioni, joka sisältää valtavan potentiaalin! Skorpionin merkki ei päästä helpolla, vaan siihen kuuluu erityinen kyky keskittyä ja paneutua asioihin. Skorpionin hallitsijat Mars ja Pluto tulevat kartan tärkeiksi tekijöiksi. Jos syntymän kellonaika on aikaisempi, muuttuu nouseva merkki. Mutta tunnustelemme mahdollisuutta Skorpioni-nousuun. Mars on Jousimiehessä 2. huoneessa ja Pluto Leijonassa aivan MC:llä eli keskitaivaalla yhtymässä alasolmuun. Nousumerkin hallitsijoiden voisi ajatella kertovan, että vahva fyysisyys (Mars Jousimiehessä) voi ohjautua taloudellisiin asioihin tai rakkaudelliseen toimintaan (2. huone). Mielenkiintoisella tavalla 2. huoneen hallitsija on Venus, joka on myös Putinin Aurinkomerkin hallitsija! Mars antaa kolmioaspektin kautta miellyttävällä tavalla voimaa Plutolle, joten syvällinen muutos, jonka Pluto tuo keskitaivaalla ollessaan uraan tai asemaan maailmassa, on mahdollista löytää rakentavien vaihtoehtojen kautta. Huh, olipa jännittävää!

Me jokainen voimme vaikuttaa asioihin esimerkiksi hiljentymällä, mietiskelemällä meditoimalla tai vain uskomalla siihen, että rauhanomainen ratkaisu on löydettävissä tällä hetkellä kriittiseltä tuntuvaan Ukrainan tilanteeseen. Olemme itse vastuussa ajattelustamme ja se, mihin ajatukset suuntaamme, vahvistuu ja aikanaan voi muotoutua todellisisiksi tapahtumiksi. Rupert Sheldraken esittelemän sadannen apinan ilmiö kertoo kriittisestä massasta, joka tarvitaan muutokseen. Kriittistä massassa ei ole se sadas apina vaan mielestäni ne kaikki muutkin apinat, jotka mahdollistavat yhdessä tulevan muutoksen! Ilman apinoita 1-99 ei olisi apinaa nro 100, jonka kohdalla tapahtuu evoluutiossa muutos! Meillä jokaisella on tärkeä merkitys rauhanomaisen ratkaisun löytämisessä! Ajatustemme suuntaamisen kautta se vahva Venus-painotteisuus, joka Putinin kartalla on, voi löytää uudenlaisen tien toteutumiseen.

Tiina Heinonen

17.3.2014

Read more

Mukavuusalue

-        Nykyään on muodikasta puhua oman mukavuusalueen ulkopuolella vierailua. Mitä mieltä olet tästä. Kysyn mestariltani joka vetää haravan varrella kylvövakoa juuri muokkaamaamme penkkiin. Mestari nojaa kämmenensä haravan varren päähän ja siristelee olkihatun lierin alta.

-        Muodikasta, joo, mutta on aina totta muotivirtauksista huolimatta. Vanha viisaus uusissa vaatteissa niin kuin niin usein käy. Mestari kaivelee taskuistaan siemeniä ja kumartuu ripottelemaan niitä sormistaan kylvövakoon. Kumarrun viereen ja kysyn.

-        Tarkoitatko että mukavuusalue on eräänlaista laiskuutta tai itsekurin puutetta.

Read more

"Isoveljemme" Ruotsi

Edellisellä kerralla kirjoitin Ruotsin syntymäkartan Pluton olevan Suomen syntymäkartan keskitaivaan eli MC:n kanssa yhtymässä. Ruotsin kartan Plutosta on muutakin mielenkiintoista kerrottavaa: Se tekee miellyttävän kolmioaspektin Suomen kartan Kuuhun ja Marsiin sekä hyvin tarkan kvinkunssin Suomen kartan Saturnukseen. Kolmio luetaan harmonisiin aspekteihin, joten Pluton ja Kuun kolmion voi ajatella kertovan tietynlaisesta tasapainosta arkielämän suhteen. Kuu kuvastaa arkea ja sen sujumista. Pluto kertoo vallasta, voimasta ja voiman käytöstä. Kenties Ruotsi on tavallaan huolehtinut Suomesta valtiona, sillä Ruotsin kautta olemme voineet luoda yhteyksiä Keski-Eurooppaan ikään kuin Ruotsin valtion turvassa. Pluton kolmio Marsin kanssa voisi kertoa, että pääosin voima ja valta (=Pluto) sekä energia (=Mars) ovat kohdanneet tasapainoisella tavalla. Sen sijaan kvinkunssi Saturnuksen (Suomi) ja Pluton (Ruotsi) välillä saattaa kuvastaa jonkinlaista hiertävää suhdetta auktoriteettiaseman johdosta. Suomalaiset eivät ole oikein taipuneet Ruotsin vallan alle, vaan säilyttäneet identiteettinsä oman kotimaansa energioihin samaistuen.

Marsit ovat yhtymässä ja tämä voi tuoda tiettyä taipumusta reagoida kuohahtaen tai voimakkaasti puolin ja toisin. Lisäksi Suomen Mars on väljässä oppositiossa Ruotsin Saturnukseen ja tämä voi kuvata sitä kiukkuenergiaa, joka suomalaisissa syntyy esimerkiksi urheilukilpailun häviössä juuri ruotsalaisille.

Suomen Jupiter tekee väljää yhtymää Ruotsin Merkuriuksen ja Uranuksen kanssa. Voisi ajatella tämän kuvion mahdollistavan yhteistyön jossakin vaikkapa uuteen teknologiaan ja ehkä viestintään liittyvässä asiassa. Muuten Suomen Jupiter tekee neliöt Ruotsin Jupiteriin, Saturnukseen ja Neptunukseen. Erityisesti neliö Saturnuksen kanssa voi kertoa ruotsalaisten kenties tuntemasta ylemmyydestä suomalaisten suhteen. Uusi aika on kuitenkin alkamassa ja muutosten tuulet saattavat auttaa suomalaisia kehittämään tervettä itsetuntoa!

Pieni kommentti vielä Teemu Selänteen karttaan: Hänestä tv:ssä esitetyssä filmissä kerrottiin syntymäpaikan olleen Turku. Hänen asuinpaikkansa oli kuitenkin Helsinki, jonka mukaisesti olin tehnyt astrologisen kartan. Korjasin syntymäpaikan Turuksi ja huomasin, että Selänteen Mars oli tulkinnallisesti kahdeksannessa huoneessa. Kahdeksas huone on Marsin oma huone ja Marsin energiat ovat vahvat tässä huoneessa. Marsin energia toimii tässä huoneessa hyvin. Tämä on näkynytkin hänen urallaan: voima yhdistettynä nopeuteen. Ei siis ole yhdentekevää, onko syntynyt Turussa vai Helsingissä!

Tiina Heinonen

2.3.2014

Read more

Kisastudio 2. osa/talviolympialaiset 2014

Ruotsi-Suomi välieräottelu päättyi katkeraan tappioon Suomelle 2-1, mutta kyllä Suomi antoi Ruotsille hyvän vastuksen!

Häviö harmitti niin kovasti, että sitä piti tutkia astrologian antamin apukeinoin ;)

Katsoin, miltä Ruotsin ja Suomen yhteispeli näyttää astrologisia valtioiden syntymäkarttoja vertailtaessa. Sieltä löytyy asiaa selventäviä seikkoja. Olen pääosin katsonut kaukaisia planeettoja, sillä valtioiden syntymäajoissa saattaa olla epätarkkuuksia.

Päällimmäisenä huomasin Ruotsin valtion Pluton olevan tarkasti (orbi eli asteväljyys 1 aste) yhtymässä Suomen valtion keskitaivaaseen eli ikään kuin siihen asemaan, joka Suomella on valtiona. Pluto liitetään valtaan ja voimaan ja se saattaa olla tietyllä tavalla rajapyykkinä oman itsetuntomme kehittymiselle. Ja ruotsalaiset kommentoivat Suomea ”pikkuveljenä” lehdistössä ennen ottelua!

Nyt onkin mielenkiintoista seurata, mitä tapahtuu 2015 – 2016, jolloin Pluto on tarkalleen Suomen keskitaivaan kohdalla ja tekee yhtymää Ruotsin valtion syntymäkartan Plutoon. Joko tuolloin on suomalaisten aika murtautua ulos vanhoista kaavoista ja ottaa oma paikkansa vaikkapa voittamalla Ruotsi jossakin identiteetillemme tärkeässä urheilulajissa?

Suomi pelasi hienon pronssiottelun ja sai ansaitusti mitalin! Teemu Selänne vielä kommentoi ottelun jälkeen haastattelussa maajoukkueesta perheenkaltaisena yksikkönä. Tämä teema liittyy tarkasti Selänteen aurinkomerkkiin, Rapuun. Lisäksi hän mainitsi olevansa kiitollinen tästä ajasta, jonka on ollut mukana maajoukkueessa. Kiitollisuus tunteena liittyy vesielementtiin, jota siis Rapu edustaa. Kiitollisuus saa ikään kuin veden, vesielementin toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä nähtiin myös pelissä, jossa Selänne teki kaksi maalia. Peli on hänen viimeisensä olympiatasolla. Näin sain lisäselvyyttä Teemu Selänteen astrologisen syntymäkartan asetelmaan. Kaikkea hyvää hänelle jatkossakin!

Ruotsin ja Suomen astrologisten karttojen vertailusta kirjoitan lisää vielä myöhemmin!

Tiina Heinonen

22.2.2014

Read more

Odotus

-        Mikä on pahin kärsimyksen tuoja ihmisessä? Kysyi mestarini minulta hymyn kare suupielessään ja rypyn viikset silmäkulmissaan. Mietin hetken ja vastasin.
-        Pelko.

Mestarini ilme vakavoitui ja hän sanoi tiukkaan, jopa nuhtelevaan sävyyn.
-        Tuo on muodikas vastaus. Olet opetellut sen jostain vaikka olet osittain oikeassa.
-        Mitä tarkoitat, osittain. Kysyin ääni värähtäen.
-        Mitä pelko on?

Read more

Teemu Selänteen kartta yllätti

Kisastudio/Talviolympialaiset 2014

Teemu Selänne

Suomen jääkiekko-ottelua seuratessani tulipa mieleeni erätauolla katsahtaa Teemu Selänteen syntymäkarttaa – ja erittäin mielenkiintoiselta se näyttikin! En olisi ikimaailmassa ensisilmäyksellä enkä ehkä viidennelläkään arvannut, että kyseessä on urheilijan kartta!

Syntymäaika on otettu Suomen Astrologisen Seuran julkaisusta Kuka on Kukin 2008, jossa mainitaan, että syntymäaika ja –paikka on saatu häneltä itseltään.

Teemu Selänteen kartassa on voimakas vesipainotteisuus, sillä Aurinko, Kuu, Merkurius ja Mars ovat Ravun merkissä sekä Neptunus vielä Skorpionissa. Yhteensä siis viisi planeettaa on vesimerkissä. Elementtinä vesi liittyy tunteisiin, emotionaaliseen puoleemme. Eihän tunteet ole poissa jääkiekkoilijaltakaan, mutta kartan vahvimpana elementtinä se yllätti minut kokonaan!

Aurinko, Kuu ja Merkurius muodostavat stelliumin, eli ovat yhtymässä keskenään Ravun merkissä ja 7. huoneessa. Tämäkään ei oikein sovi omaan ajatukseeni voitokkaasta ja menestyneestä jääkiekkoilijasta! Ravun merkki liittyy kotiin, turvallisuuteen ja suojaan, suojautumiseen. Myös Mars on Ravussa 7. huoneessa. Mars on ikään kuin se energialataus, joka meillä on ja se ei toimi tunteikkaassa ja osittain arassa ja vetäytyvässä Ravun merkissä parhaalla tavalla. Mars kyllä saa tukea Saturnukselta Härän merkissä. Saturnuksen ja Marsin välillä on sekstiili. Samoin Pluto tekee sekstiilin Marsiin Neitsyen merkistä ja näin ollen toimeenpaneva energia (Mars) kohtaa tukea antavalla tavalla voiman (Pluton) ja kestävyyden (Saturnus).

Koti- ja suojateemaan liittyy 4. huone, jonka kärki (alkukohta) on Oinaan merkissä. Oinas on johtava tulimerkki ja liittyy kaikkiin aloituksiin. Ehkä tämä tuo sitä sähäkkyyttä, nopeutta, jota Teemu ”Salama” Selänteen pelissä on. Koska Aurinkomerkki, Kuu, Merkurius ja Mars ovat Ravussa, kotiin liittyvässä merkissä ja kotia hallitseva huone alkaa Oinaasta, jota Mars hallitsee, saattaa näiden yhteisvaikutus antaa sen energian, jonka jääkiekkoilija tarvitsee. Sanotaanhan hyökkäyksen olevan paras puolustus!

Kotiteema mielestäni näkyy jokin aika sitten esitetyssä mainoksessa, jossa pikkupoika unelmoi jääkiekkoilijan urasta ja kohtasi Teemu Selänteen. Lisäksi vesimerkki liittyessään veteen, liittyy myös tietysti jäähän, joka on eräs veden olomuoto. Ehkä pystynkin ymmärtämään Teemu Selänteen syntymäkarttaa!

Nousumerkkinä Teemu Selänteellä on Jousimies. Tarkassa yhtymässä keskitaivaaseen on Jupiter, nousumerkin hallitsija! Nousun hallitsijan sanotaan olevan kartan hallitsija. Nyt Jupiter tuo siunauksensa koko kartan korkeimmalta kohdalta Teemu Selänteen asemalle maailmassa. Hänen uransa on ollut todella hieno ja näyttävä!

Pelit jatkuvat!

Tiina Heinonen

15.2.2014

Read more

Katkoksia kommunikaatiossa

Merkurius perääntyy helmikuussa noin kolmen viikon ajan (6.2. – 28.2.2014). Perääntyviä jaksoja Merkuriuksella on noin kolme kalenterivuoden aikana. Niillä saattaa olla tärkeä merkitys käytännön elämässä!

Merkuriuksen perääntyessä kaikki prosessit, joihin Merkurius liittyy saattavat yllättäen kääntyä jotenkin päinvastaisiksi! Merkuriuksen alueeseen kuuluu kommunikointi, tiedonvälitys, yhteydenpito moniin eri tahoihin, kaupankäynti joiltain osin ja esimerkiksi liikkuminen paikasta toiseen.

Nyt siis on mahdollista, että tietoverkot eivät toimi optimaalisesti, sähköpostit tai tekstiviestit eivät tule perille, puhelu ohjautuu eri henkilölle kuin on tarkoitus, kommunikaatiossa toisen henkilön kanssa tapahtuu väärinymmärryksiä, muutamia esimerkkejä mainitakseni.

Omakohtainen kokemukseni on, että sopimuksia allekirjoittaessa kannattaa lukea tarkkaan ja huolellisesti kaikki kohdat läpi ja mahdollisesti vielä nukkua yön yli. Seuraavana päivänä nimittäin saattaa huomata vielä jonkin hiomista vaativan kohdan.

Ne joiden syntymäkartalla Merkurius on perääntyvänä ovat jo alusta lähtien tottuneita tähän tapaan toimia. Heille vaihe on tuttu ja ehkä kotoisakin.

Merkuriuksen perääntymisjakso on oivallista aikaa tehdä asioita ja projekteja valmiiksi, viimeistellä keskeneräisiä asioita ja ikään kuin hoitaa asioita kuntoon. Jakso on mitä suositeltavin monenlaiseen nipotukseen! Nipotuksella tarkoitan tässä tarkkana olemista, tarkkuutta ja huolellisuutta. Ehdottaisin oikein nipotuksesta nauttimista – kylläkin asioissa, ei ihmissuhteissa! Myös tiettyyn laajakatseisuuteen ja ymmärtäväisyyteen on hyvät mahdollisuudet, sillä liikenne saattaa takkuilla, lennot, junat, linja-autot myöhästellä. Voi huomata, että jostain syystä on ajamassa esimerkiksi risteyksessä eri suuntaan kuin on ollut tarkoitus! Tällöin voi vähän vilkuttaa Merkuriukselle ja antaa hänen leikkimielisyytensä anteeksi! Mitään vakavaa ei toivottavasti ole tapahtunut!

Tiina Heinonen
5.2.2014

Read more

Voiko tunteitaan hallita?

Luin eilen aikakauslehdestä haastattelua, jossa haastateltava kertoi siitä, kuinka hänellä on ollut aikoinaan liikaa aikaa velloa omissa tunteissaan. Tänä päivänä hän antaa niiden tulla ja mennä ja keskittyy mieluummin käytännön asioiden ratkomiseen, kuin antaa tunteilleen vallan. Tunteita kun ei voi hallita, joten miksi kiinnittää niihin kauheasti huomiota. Kenties toimittaja oli yksinkertaistanut asioita, mutta jäin miettimään tuota.

Read more

Uusi vuosi

Uusi vuosi edessä. Olo on innostuneen odottava ja helpottunut. Vuosi 2013 oli paikoitellen melkoisen rankkaa menoa monelle meistä. Katsoin eilen Doreen Virtuen uusinta YouTube -videota ja hän totesi että kulunut vuosi oli karmisin vuosi mitä hän on koskaan kokenut. Valtava määrä ihmisiä koki suuria menetyksiä, kohtasi isoja muutoksia ja joutui kasvotusten pelkojensa kanssa.

Read more

Uuden vuoden aloitus

Uudenvuodenlupaukset nyt vuodenvaihteessa 2013-2014 saattavat kantaa mukanaan energiaa, joka suuntautuu pitkälle tulevaisuuteen!

Uudenvuodenpäivänä 1.1.2014 oli uusikuu. Aurinko ja Kuu olivat tarkassa yhtymässä. Uusikuu on erinomaista aikaa aloituksille ja asioiden saattamiseksi käyntiin. Kalentereissa uusikuu on merkitty yleensä tummennettuna ympyränä.

Tästä eteenpäin kuu on kasvava noin kahden viikon ajan ja se, mitä teemme on ikään kuin myötävirrassa.

Merkittävää on myös se, että uusikuu oli Kauriin merkissä.

Kauris eläinradan merkkinä liittyy rakenteisiin, järjestykseen ja ikään kuin pintaan, jolla asiat liittyvään muihin asioihin. Kauriin merkki antaa kestävyyttä ja pitkäjänteisyyttä mukanaan toimiimme.

Myös Pluto oli liittyneenä Auringon ja Kuun tekemään yhtymään. Pluto tuo esille Kauriin merkissä ollessaan rakenteisiin liittyvät epäkohdat nostaen ne tarkasteltaviksi. Meidän on mahdollista tarkastella elämämme rakenteita: ovatko ne kunnossa, onko jossain kunnostettavaa ja sitä, mitä voimme tehdä itse asian eteen! Jos lähdemme muuttamaan jotakin elämässämme, saamme muutokseen kestävän pohjan ja selkeän rakenteellisen edun Kauriin merkiltä!

Erittäin mielenkiintoisesti astrologisella kartalla oli vuodenvaihteessa vielä Merkuriuksen tekemä yhtymä Plutoon, Aurinkoon ja Kuuhun. Tällaista usean planeetan yhtymää sanotaan stelliumiksi. Stellium tuo mukanaan mahdollisuuden löytää väylä, jolla eri planeettojen energiat voidaan yhdistää tasapainoisella tavalla.

Merkurius liittyy mm. kommunikointiin, tiedonvälittämiseen ja oppimiseen. Kauriin merkki antaa vakavuutta toimiimme ja niin uudet alut ovat tältäkin kannalta katsoen kestävällä pohjalla.

Kauriin merkissä on vuodenvaihteessa ollut myös Venus. Venus tuo siunausta ja apua sinne, missä se kulloinkin on! Näin ollen voimme ajatella, että uudenvuodenlupauksemme saavat tukea Venuksen kautta. Voimme pitää päätöksemme mielessämme ja osaamme ohjata toimemme rakkaudellisella tavalla muutosten pyörteissä!

Oikein hyvää vuotta 2014!

Tiina Heinonen

Read more

Kasino

Ovi avautui helposti ja siirryin epäröimättä sisälle huoneeseen. Ovi pamahti kiinni selkäni takana ja vaistomaisesti ja pamahdusta säikähtäen kokeilin ovea. Lukossa. Huone oli hämärä enkä pystynyt erottamaan sieltä yksityiskohtia. Valot kirkastuivat asteittain ja paljastivat pitkän pöydän keskellä barokkityyliin sisustettua huonetta. Pöydällä näytti olevan ruokaa. Siirryin lähemmäksi tarkastelemaan ruokalajeja. Säpsähdin viereltäni kuuluvaa puhetta: ”Voit syödä niin paljon kuin haluat ja mitä vain toivot niin se löytyy tästä pöydästä.”

Read more

Terve mieli terveessä ruumiissa

Minulla oli kummallinen kokemus viime viikonloppuna. Illalla nukkumaan mennessäni tulin niin korostetun tietoiseksi omasta ajattelustani, että en tahtonut saada unta siltä meteliltä. Päässäni soi laulu jonka olin kuullut radiosta aikaisemmin päivällä ja siihen päälle pohdiskelin menneitä ja suunnittelin tulevaa.

Read more

Ego, rakas lapseni

Ego on mukanani viimeiselle portille asti. Se yrittää jallittaa minua vielä silloinkin, kun universaalin rakkauden tunne alkaa virtaamaan minuun. Vielä silloinkin, kun vastaus kysymykseen MIKSI, on minulle valkenemassa. Ego on kuin lapsi minulle. Se on kasvanut minussa ja minä olen sitä ruokkinut ja hoitanut parhaan tahtoni ja rakkauteni mukaan.

Read more

Kerro kerro kuvastin

Luin hiljattain James Redfieldin kirjan Oivaltava tietoisuus, joka on odotti kirjahyllyssäni kiltisti parisen vuotta. James on tullut tunnetuksi kirjoistaan Yhdeksän oivalluksen tie ja Kymmenes oivallus. Oivaltavassa tietoisuudessa hän kirjoittaa hallintadraamoista, joita me ihmiset käytämme saadaksemme toisiltamme energiaa ja tunteaksemme olomme turvalliseksi.

Read more

Minne päänsä kallistaisi

- Ketuilla on luolat ja taivaan linnuilla pesät, mutta Ihmisen Pojalla ei ole mihin päänsä kallistaisi.
Jeesuksen sanat tyrmistyttivät kirjanoppinutta. Opetuslapsetkin katsoivat ihmetellen toisiaan, mutta jatkoivat siitä huolimatta veneen laittamista vesille.
- Rabbi, en ymmärrä, enkö ole arvoisesi seuraaja. Kirjanoppinut jatkoi.

Read more

Runsauteen kytkeytyminen

Viime aikoina olen pohtinut runsautta ja sitä miksi yksi elää yltäkylläisyydessä ja toinen hädin tuskin saa laskunsa maksettua, vaikka molemmat tekisivät unelmiensa työtä uutterasti ja täydestä sydämestään. Selityksen palasia on kertynyt matkan varrella monia: rajoittavat uskomukset, vastaanottamisen vaikeus ja maadoittuneisuuden puute tuntuisivat olevan suurimpia niukkuutta aiheuttavia tekijöitä. Tarkastellaanpa niitä hieman tarkemmin.

Read more

Henkisyyden eri askelmilla

Päätin uskaltautua avaamaan matopurkin ja ottamaan käsittelyyn aiheen pseudohenkisyys, toisin sanoen epäaito henkisyys. Henkisyyttä voi ilmentää monella tavalla ja kuljemme henkistä tietämme eri tahdissa kukin omalla tietoisuuden tasollamme. Anni Sennov puki pohtimani asian hyvin sanoiksi: henkinen mestari voi olla hyvin suorassa yhteydessä puhtaaseen henkeen, mutta ei juurikaan vaikuta materiaalisella ja arjen tasolla ihmisten elämään.

Read more

Eheyttävä kohtaaminen

Minua haastateltiin hiljattain maaliskuun Trendi-lehden artikkeliin luontaishoidoista. Lehden toimitus oli havahtunut ilmiöön, että etenkin koulutetut naiset ovat alkaneet kääntyä luontaishoitajien puoleen tai opiskella itse alaa. Toimittaja halusi mielipiteeni siihen, miksi näin mahtaa olla. Syitä on varmasti monia, kuten pettymys perinteiseen lääketieteeseen, halu ehkäistä ongelmia ennalta ja hoitaa niiden syitä eikä pelkkiä oireita, sekä se, että luontaishoidossa hoitajan ja hoidettavan kohtaaminen on yleensä aito ja kiireetön. Kohtaamisesta halusinkin kirjoittaa tämänkertaisessa kolumnissa.

Read more

Kuudennen aistin käyttämisestä

Sivuston nimen hengessä, pohdittakoon tällä kertaa hieman niin sanotun kuudennen aistin käyttämistä. Tai itse asiassa aistejahan on monia; selvänäköisyys, selvätuntoisuus, selvätunteisuus, selväkuuloisuus, selvätietoisuus, sekä haju- ja makuaistiin liittyvät selväaistisuuden muodot. Kursseillani käy harvoin niin että intuitiivisen tiedon vastaanottaminen olisi kaikille osallistujille helppoa kuin heinänteko. Välillä toivon että voisin heilauttaa taikasauvaa ja virittää kaikkien vastaanottimet oikealle taajuudelle yhdellä sauvan heilautuksella.

Read more

Annetaan olla

Joulun pyhinä nappasin käteeni kirjahyllyssäni pitkään odottaneen kirjan ”Simply Sane – The Spirituality of Mental Health”, jonka on kirjoittanut psykiatri Gerald May vuonna 1977. Kirjassaan hän kyseenalaistaa liiallisen analysoinnin, terapioinnin ja itsekontrollin tarpeen ja esittää ajatuksen: Mitä jos meissä ei olekaan mitään parannettavaa? Ihmiselämä on toki täynnä haasteita ja on olemassa sekä henkistä että fyysistä laatua olevia ongelmia jotka vaativat hoitoa, jotta elämä voi olla laadultaan hyvää, mutta ajatus pitää sisällään sen ajattoman totuuden, että lähtökohtaisesti olemme kaikki täydellisiä ja luojamme ei ole tehnyt virhettä luodessaan meidät.

Read more

Henkisyyttä ruohonjuuritasolla

Viime aikoina ajatukseni ovat kiertäneet sen parissa, kuinka jokainen meistä voi edesauttaa tämän maailman muuttumista rakkaudellisemmaksi paikaksi. Uskon että kaikki lähtee minusta itsestäni ja meistä jokaisesta yksilötasolla. Viimeiset kolme vuotta olen saanut olla todistamassa ja edesauttamassa tätä työtä jota ihmiset tekevät itsensä kanssa; itsensä rakastamisen ja hyväksymisen opettelua, sydämen avaamista, intuition käyttöönottoa ja anteeksi antamista.

Read more

Tulevaisuuden toivot

Henkioppaani ovat tehneet oikein urakalla töitä viime aikoina tavoitteitteni edistämiseksi. Kiitos heille siitä. Vastapalvelukseksi sain tehtäväkseni kirjoittaa rakkaudetta kasvaneista ja kasvavista lapsista. Ihmettelin aihetta ja kyselin tarkempaa tehtävänantoa ja sain ohjeeksi kirjoittaa siitä, kuinka nykypäivän lapset ovat hukassa energioidensa ja meidän aikuisten kanssa, ellemme me isot ihmiset siirry pikimmiten rakkauden, itsekunnioituksen ja rehellisyyden tielle. ”Aamen”, tekee mieleni lisätä.

Read more

Rakkautta ja rajanvetoa

Itsensä rakastamisen teema on jatkunut vahvana koko syksyn. Minulle on tuotu asiakkaiksi kaikenikäisiä naisia, jotka opettelevat itsensä rakastamista ja omien rajojen vetämistä. Joko he ovat lopen uupuneita työhönsä, jossa joutuvat sopeutumaan muiden tahtoon oman hyvinvointinsa kustannuksella, elävät epätasa-arvoisessa parisuhteessa tai ovat kantaneet vuosikymmeniä syntipukin ja heittopussin roolia omassa perheessään. Alkulähteen energiaa hyväksi käyttäen opettelemme uusia voimaannuttavia taitoja ja tunteita, kuten itsekunnioitus, henkilökohtaisten rajojen asettaminen ja armollisuus itseä kohtaan.

Read more

Itsensä rakastamisesta

Joitain vuosia siten Reiki-opettajani sanoi minulle, että rakkaus on kaikkialla ympärilläni kunhan vain ottaisin sen vastaan. Silloisessa elämäntilanteessani en kokenut saavani haluamaani rakkautta, enkä ymmärtänyt mitä hän tarkoitti sillä, että minun on vain vastaanotettava tarjolla oleva rakkaus. Myöhemmin ymmärsin, että rakkaudelle asettamani ehdot ja vaikeus rakastaa itseäni olivat syynä siihen, etten kokenut olevani rakastettu ja arvostettu. Vuodet ovat vierineet, elämä on opettanut ja olen onnekseni osannut avautua entistä suuremmalle rakkaudelle.

Read more

Tervetuloa Suvin sydämestä –palstan pariin

Lämpimästi tervetuloa tekstieni pariin ja kuudesaisti.net -sivustolle. Haluan ensi alkuun esitellä itseni ja tämän palstan tausta-ajatuksen. Olen 37-vuotias kahden lapsen äiti ja paljasjalkainen helsinkiläinen. Vielä muutama vuosi sitten elämäni näytti hyvin tavanomaiselta; aviomies, kaksi lasta, rivitalo Espoossa, vakituinen työpaikka ja pihassa laadukas farmariauto. Ainoa mikä puuttui kliseisestä perheidyllistä oli kultainen noutaja. Kohtalo puuttui kuitenkin peliin syksyllä 2007.

Read more