kesatauko kuudesaisti.net

Raivostuttaako - kolme vinkkiä joilla palaudut hyvään fiilikseen

Kaikilla on elämässään raivostuttavia hetkiä; kun liikenne ei toimi tai kun lapsi ei vain lopeta kirkumistaan. Vihan tunteita on silloin tällöin hyvä kokea, kunhan muistaa palata vihanpurkauksesta takaisin, ettei koko päivä muutu huonoksi. Näitä keinoja voit käyttää apuna päästäksesi taas rauhalliseen, rentoutuneeseen ja hyvään fiilikseen.

Lue lisää...

Miten yhdistää henkisyys omaan elämään: Yhteisön merkitys ja paikka

Aikamme on kypsä henkisyydelle ja ihmiskuntana kuljemme vihdoin kohti syvempää ymmärrystä. Mutta miten tuoda henkisyys arkeen? Vastauksia voi hakea niin tieteestä kuin uskonnostakin. Osa 4: Yhteisön merkitys ja paikka

Lue lisää...

Vetovoiman laki III

Milloin ja miten se toimii ja miksi se ei joskus toimi? Vetovoimanlain taustalla on tiede ja se on uskomuksenlaki. Uskomuksenlaki hallitsee sitä, mitä luotte elämässänne. Uskomuksenlaissa on liitteenä elämän järjestelyjä, joita suunnittelette ja sovitte itsellenne kasvua varten. Oppitunnit jotka järjestätte itse, täytetään kohtaamalla ja kurinalaisella ponnistelulla.

Lue lisää...

Apua elämään arkkienkeleiden voimista

Enkelit ovat olemassa auttaakseen meitä elämässämme. Enkeleitä on monia erityyppisiä ja jokaisella niistä on oma tietty avunsa ihmisille ja universumille. Enkelit voivat auttaa muun muassa ihmissuhteissa, lohduttaa, turvata, tuoda viisautta tai jos elämä tuntuu yleensäkin liian haastavalta kannettavaksi yksin.

Lue lisää...

Antaminen = eläminen

Kuinka paljon todella haluamme antaa omastamme? Olemmeko oikeasti tyytyväisempiä jakaessamme vai vastaanottaessamme? Tarvitseeko joku todella jotain meiltä? Ei tarvitse, mutta toisten huomioinen ja heille antaminen on tärkeä osa jokaisen tehtävää, ja siksi ympärillämme on loputtomasti mahdollisuuksia sen tekemiseen.

Lue lisää...

Herätä sisäinen äänesi: Häiriötekijöiden poistaminen

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 16.

Lue lisää...

Lemmekkään paidan taika

Kukapa ei haluaisi olla juhannusaattona hehkeä ja haluttava? Tässä hyväksi todettu, vanha taika, joka takaa sen, että juhannuksena riittää vientiä ;)

Lue lisää...

Miten yhdistää henkisyys omaan elämään: henkinen opettaja ystävänä

Aikamme on kypsä henkisyydelle ja ihmiskuntana kuljemme vihdoin kohti syvempää ymmärrystä. Mutta miten tuoda henkisyys arkeen? Vastauksia voi hakea niin tieteestä kuin uskonnostakin. Osa 3: Henkinen opettaja ystävänä.

Lue lisää...

Vetovoiman laki II

Milloin ja miten se toimii ja miksi se ei joskus toimi? No niin, ihmiskokemuksen moniulotteisuus on vetovoimanlain mekaniikan ymmärtämisen perusta. Moniulotteisuutenne ymmärtämisen avainosa on, että korkeampi itsenne, fyysisyyden yläpuolinen osanne, on kirjoittanut tietyt elämänkasvuhaasteenne eikä niitä voi välttää tai toivoa pois.

Lue lisää...

Ruokariippuvuus ja mieliteot, mitä sielusi sanoo?

Oletko koskaan miettinyt miksi jotkut ihmiset kaipaavat enemmän makeita kuin suolaisia ruokia? Tai miksi sinulla on loppumaton ruokahalu rasvaisten ja friteerattujen tuotteiden suhteen varsinkin stressaantuneena? Saatat olla kiinnostunut siitä mitä nämä mielihalut kertovat sisimmästämme.

Lue lisää...

Herätä sisäinen äänesi: Älyn esteet

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 15.

Lue lisää...

Miten yhdistää henkisyys omaan elämään: Ulkoisesta tiedosta sisäiseen viisauteen

Aikamme on kypsä henkisyydelle ja ihmiskuntana kuljemme vihdoin kohti syvempää ymmärrystä. Mutta miten tuoda henkisyys arkeen? Vastauksia voi hakea niin tieteestä kuin uskonnostakin. Osa 2: Ulkoisesta tiedosta sisäiseen viisauteen

Lue lisää...

Kabbalan "taikaa"

Oletko ikinä ollut näytöksessä, jossa taikuri saa suuren eläimen joko ilmestymään tyhjästä tai vastaavasti katoamaan mystisesti? Rav Phillip Berg totesi vuosia sitten, että ihmiset ovat valmiita maksamaan paljon rahaa siitä, että hyvä taikuri huijaa heidän viittä aistiansa. Itse asiassa he olisivat pettyneitä jos kyseinen taikuri ei saisi huijattua heitä hänen tempuillaan.

Lue lisää...

Mitä on aito synkronismi?

Synkronismista puhutaan, kun tarkoitetaan merkityksellisiä yhteensattumia, jotka tapahtuvat epätodentuntuisena samanaikaisuuksina. Kuulostaa hankalalta, mutta käytännössä tarkoittaa sitä, kun vaikkapa ajattelemasi henkilö soittaa sinulle tai otat puhelimen käteen, juuri kun se soi.

Lue lisää...

Vetovoiman laki I

Milloin ja miten se toimii ja miksi se ei joskus toimi? Rakkaat ystävät, te luotte todellisuutenne eikä ole mitään muuta sääntöä. Olette täällä kaksinaisuuden yliopistossa oppiaksenne, miten luodaan vastuullisesti.

Lue lisää...

Kissat töihin - japanissa ymmärretään lemmikkieläinten hyöty

Eikö olisikin mahtavaa, jos töihin lähtiessäsi sinun ei tarvitsisi jättää rakasta lemmikkiäsi koko päiväksi yksin kotiin. Tämä on Japanissa arkipäivää, missä yhä useammat yhtiöt ja firmat eivät vain salli, vaan jopa kannustavat tuomaan lemmikkejä työpaikalle.

Lue lisää...

Herätä sisäinen äänesi: "Ruma ankanpoikanen" syndrooma

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 14.

Lue lisää...

Lepäämistä hetkessä - Lauri Siiralan päiväkirjasta 2.6.2017

Maailmamme on syvässä myllerryksen tilassa, vanhat rakenteet natisevat liitoksissaan, kuten niiden kuluukin. Kaikki suhteellisen todellinen jonain päivänä tuhoutuu, kuolee, antaa tilaa todellisemmalle jollekin, jota kaipaamme yksilönä ja tarvitsemme kipeästi yhteisöinä, perheinä, sukuina, kansakuntina ja tämän ihmeellisen maaplaneetan kokonaisuutena.

Lue lisää...

Nämä 10 seikkaa estävät runsausta ja rikkautta astumasta elämääsi

Runsauden ja rikkauden vetäminen puoleen on monien manifestointikurssien ja elämäntaito-oppaiden mukaan yksinkertaista. Eihän siinä tarvitse kuin muuttaa vanhat ajatusmallit uusiksi ja istua visualisoiden uusia näkymiä. Miksi sitten moni epäonnistuu luomaan runsautta elämäänsä ja saa korkeintaan jotain "pientä"?

Lue lisää...

Pelkkä riittävän unen saamisen kuvittelu pelastaa päivän

Oletko joskus luullut, että kello on enemmän kuin onkaan, noussut ylös ja toiminut aivan normaalisti? Sitten katsot kelloa, ja huomaat että oletkin noussut ennen aikojasi. Ja seuraavaksi alkaakin jo väsyttää, mutta....

Lue lisää...

Matka valon läpi ja takaisin - Mellen-Thomas Benedictin kuoleman lähikokemustarina

Vuonna 1982 kuolin parantumattomaan syöpään. Tilaani ei voinut leikata ja kaikenlainen sytostaattihoito olisi tehnyt minusta vain enemmänkin vihanneksen. Minulle annettiin kuudesta kahdeksaan kuukautta elinaikaa.

Lue lisää...

Herätä sisäinen äänesi: Menneisyyden esteet

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 13.

Lue lisää...

Miten yhdistää henkisyys omaan elämään: tiede ja uskonto

Aikamme on kypsä henkisyydelle ja ihmiskuntana kuljemme vihdoin kohti syvempää ymmärrystä. Mutta miten tuoda henkisyys arkeen? Vastauksia voi hakea niin tieteestä kuin uskonnostakin. Osa 1: Tiede ja henkisyys.

Lue lisää...

Voimaantunut empaatti - hyödynnä voimavarasi oikein!

Vaikka sanasta empaatti tulee ensimmäisenä mieleen empaattinen ihminen, ne eivät ole sama asia. Empaatit toki kokevat syvää empatiaa, mutta heillä on myös kyky tuntea toisten ihmisten tunteet, kuin ne olisivat heidän omiaan. Kaikki empaatit ovat myös erityisherkkiä, minkä vuoksi elämä voi kuormittaa heitä joskus liikaakin.

Lue lisää...

Miten löydämme tasapainon yksilöllisen tahtomme ja elämän luonnollisen virran välillä?

Elämällä harmoniassa läsnäolevan hetken kanssa harmonisoit myös tahtosi universaalin tahdon kanssa, mitä voitaisiin kutsua "Jumalan tahdoksi". Sinulla ei tarvitse olla erillistä tahtoa. Erillinen tahto haluaa parantaa tai vahvistaa omaa itsetuntoa. Erillinen tahto on huolissaan "minusta", egosta. Mutta on jumalainen tietoisuus, yksi tietoisuus, on evoluutioimpulssi. Harmonisoimme itseämme täällä joka hetki sen kanssa.

Lue lisää...

Herätä sisäinen äänesi: Mielen selkeys II

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 12.

Lue lisää...

Robottimieli on este itsetuntemukselle

Ihminen ajattelee lähes koko ajan kuin kone, olemme automaattisesti asioiden puolesta tai vastaan, tai sitten koko asia ei kiinnosta. Lähes kaikki haluavat puhua, mutta kukaan ei kuuntele.

Lue lisää...

Herätä sisäinen äänesi: Mielen selkeys

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 11.

Lue lisää...

Yhdeksän tapaa käyttää tarotkortteja jokapäiväisessä elämässäsi

Pitäisikö aloittaa uusi ura? Vai pitäisikö kenties lähteä opiskelemaan? Entä miten löytäisin tieni ulos tukalasta elämäntilanteesta? Jos tarvitset vastauksia, Tarotkortit ovat yksi käytännöllinen ja mystinen tapa etsiä niitä.

Lue lisää...

Maapallo on värähtelytaajuuksien meri

Kuvittele hetki kaikkia laitteita, joita on kotonasi - jokainen lamppu, puhelin, netti, kaikki keittiölaitteet kaikki värähtelevät tiettyä taajuutta. Useimmat ihmiset eivät ole tietoisia näistä taajuuksista. He ovat "sulkeneet" ne ja oppineet ja tottuneet elämään niiden kanssa.

Lue lisää...

Herätä sisäinen äänesi: Korkeampi minä

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 10.

Lue lisää...

Vaikeiden aikojen kiitollisuushaaste

Kiitollisuuden ilmaiseminen tekee meille hyvää. On helppoa olla kiitollinen, kun kaikki on hyvin. Mutta kun menetämme rakkaan, töissä tulee hankaluuksia tai rahallisesti on vaikeaa, on haastavaa tuntea olonsa kiitolliseksi.

Lue lisää...

Herätä sisäinen äänesi: telepaattinen yhteys

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 9.

Lue lisää...

Miten voi tietää, opastetaanko henkisesti, tässä 15 erottamistyökalua

Olen tällä hetkellä Trevor Hartin kanssa Boulderissa, Coloradossa vetämässä Sounds True -tapahtumaa siihen luottamisessa, että näkymättömät rakkausvoimat opastavat elämässä. Eilen puhuimme, miten voimme kutsua henkistä opastusta, niistä työkaluista ja harjoituksista jotka voivat auttaa opastuksen saamisessa, ja siitä, mikä menee tielle tällaiselle opastukselle avautumissa. Tänään keskitymme konstikkaaseen aiheeseen: arvostelukyky.

Lue lisää...

Maailman vanhimman joogaopettajan vinkit

Maailman vanhin joogaopettaja on nimeltään Tao, hän työskentelee New Yorkissa ja on 98-vuotias. Hän alleviivaa yhden asian tärkeyttä - joogit jo arvaavatkin, mistä on kyse.

Lue lisää...

Herätä sisäinen äänesi: Alitajunta

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 8.

Lue lisää...

Tunnelukko: Vajavuus

Jokaisella on omat tapansa tuntea, kokea ja reagoida. Toisinaan erilaiset pelot tai huolet pakottavat kätkemään omat tunteemme ja ongelmamme. Tunnistatko omat tunnelukkosi? Osa 18. Vajavuus.

Lue lisää...

Pääsiäistaiat suojaavat noita-akoilta

Pääsiäisenä pahat henget ovat vauhdissa, joten silloin kannattaa tehdä suojaloitsuja, jotta noidat ja muut vänkähäiset pysyvät loitolla.

Lue lisää...

Herätä sisäinen äänesi: Mistä äänet tulevat?

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 7.

Lue lisää...

Mitä pääsiäisen symbolit kertovat?

On taas se aika vuodesta, kun koti koristellaan keltaisilla tipuilla, maalatuilla munilla ja värikkäillä kukkasilla. Pääsiäiskoristeissa näkyy voimakkaasti kristillinen symboliikka. Mitä nämä symbolit kuvastavat?

Lue lisää...

Hiuksille luomuvoimaa

Hiukset kaipaavat taas talven jäljiltä jotain tehobuustia, joten mitäpä jos kemiallisten myrkkyjen sijaan kokeilisit tänä keväänä luonnollisempia tuotteita, sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Lue lisää...

Tunnelukko: Vaativuus

Jokaisella on omat tapansa tuntea, kokea ja reagoida. Toisinaan erilaiset pelot tai huolet pakottavat kätkemään omat tunteemme ja ongelmamme. Tunnistatko omat tunnelukkosi? Osa 17. Vaativuus.

Lue lisää...

Tietoinen rakkaus: miten parannat seksielämääsi?

Olit sitten sinkku, naimisissa tai parisuhteessa, seuraavat neuvot kohentavat seksielämääsi ja tuovat siihen kokonaisvaltaisen ulottuvuuden.

Lue lisää...

Positiivisuuden voima

Positiivisilla tunteilla on suunnaton voima, jolla ne voivat muuttaa meidän ihmisyyttämme ja kannustavat meidät toimimaan kapasiteettimme mukaan. Rick Hanson, neuropsykologi ja kirjan Hardwiring Happiness kirjailija, opettaa, että positiivisia tunteita voi käyttää tehokkaimmin, kun on perillä negatiivisista tunteistaan.

Lue lisää...

Herätä sisäinen äänesi: Toiminta

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 6.

Lue lisää...

Tunnelukko: Ulkopuolisuus

Jokaisella on omat tapansa tuntea, kokea ja reagoida. Toisinaan erilaiset pelot tai huolet pakottavat kätkemään omat tunteemme ja ongelmamme. Tunnistatko omat tunnelukkosi? Osa 16. Ulkopuolisuus.

Lue lisää...

Voiko kuoleman kanssa tulla sinuiksi?

Milloin se tapahtuu? Mitä sen jälkeen tapahtuu? Sattuuko se? Ajatus kuolemasta herättää usein ahdistusta ja se voi tehdä elämästä raskasta. Joskus ahdistus helpottaa, kun kuolema tulee sattumalta lähelle, mutta kuoleman kanssa voi opetella tulemaan sinuiksi myös itse.

Lue lisää...

Syytätkö itsäsi? Buddhalaisilla on sinulle jotain kerrottavaa

Kuulutko niihin ihmisiin, jotka syyttävät itseään jatkuvasti? Monet miettivät välittömästi, mitä ovat tehneet väärin, jos joku henkilö ei huomioi meitä tai vetäytyy seurastamme. Ja jos meihin kohdistuu suoria syytöksiä, otamme helposti syyn niskoillemme - huolimatta siitä, mitä todella tapahtui. Tapa on haitallinen, mutta siitä voi onneksi päästä eroon.

Lue lisää...

Herätä sisäinen äänesi: Luottamus

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 5.

Lue lisää...

Tunnelukko: Uhrautuminen

Jokaisella on omat tapansa tuntea, kokea ja reagoida. Toisinaan erilaiset pelot tai huolet pakottavat kätkemään omat tunteemme ja ongelmamme. Tunnistatko omat tunnelukkosi? Osa 14. Uhrautuminen.

Lue lisää...

Tiede kertoo: “Om” hyräily on hyväksi

Om, aum, oh, aoum, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Nyt tiede todistaa, että tämän tavun hyräily tekee todellakin hyvää.

Lue lisää...

Me vastaan He - ikuisen jaon päättäminen

Toiset kokevat vieraan kulttuurin ja erilaisuuden, "Ne muut" - uhkana ja vastenmielisyytenä. Toisten on taas helppo asua kulttuuriltaan erilaisten keskuudessa - he juhlistavat erilaisuutta, eivät eriytä sitä. Ja kun on tottunut erilaisiin ihmisiin, on helppo rikastuttaa elämäänsä muista kulttuureista ja maista tulevien ihmisten kautta.

Lue lisää...

Herätä sisäinen äänesi: Odotus

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 4.

Lue lisää...

Läpimurto on lähellä

Miten tietää, kun on lähestymässä merkittävää läpimurtoa? On kolme päämerkkiä, joita voi etsiä ulkoisesti ja sisäisesti. Näiden merkkien määrittämisessä on usein vaikeutena se, miten ne ilmaistaan: tasapainoisena vastakohtaisuutena.

Lue lisää...

Tunnelukko: Tunnevaje

Jokaisella on omat tapansa tuntea, kokea ja reagoida. Toisinaan erilaiset pelot tai huolet pakottavat kätkemään omat tunteemme ja ongelmamme. Tunnistatko omat tunnelukkosi? Osa 14. Tunnevaje.

Lue lisää...

Positiivisen ajattelun pimeä puoli

Onko olosi  kurja? Tuntuuko elämästä puuttuvan punainen lanka? Ajattele positiivisesti! Se muuttaa elämäsi, kunhan omistaudut sille ja toteutat sitä teoissasi. Vai muuttaako?

Lue lisää...

Numerologin vastaanotolla - kysy ilmaiseksi

Annina Kyrklund tulkitsee sivustollamme kerran kuukaudessa ilmaiseksi yhden lukijan kysymyksen. Mikä sinun mieltäsi askarruttaa, mitä haluaisit kysyä numerologilta?

Lue lisää...

Herätä sisäinen äänesi: avoimuus sisäiselle ohjaukselle

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 3.

Lue lisää...

Maaliskuun säätaikoja

Maaliskuun alkupuolella jos tuulee kovasti pohjoisesta, tietää se kylmää kesäkuuhun asti. Entä mitä osaavat varikset ennustaa maaliskuusta?

Lue lisää...

Tunnelukko: Suojattomuus

Jokaisella on omat tapansa tuntea, kokea ja reagoida. Toisinaan erilaiset pelot tai huolet pakottavat kätkemään omat tunteemme ja ongelmamme. Tunnistatko omat tunnelukkosi? Osa 13. Suojattomuus.

Lue lisää...

Asioita joita sielu kuiskailee sinulle

Ihmisinä me mietimme monia syvällisiä asioita. Mietimme kuka minä olen ja mikä on elämän tarkoitus. Jos kuulisit sielusi äänen, se saattaisi vastata sinulle seuraavasti:

Lue lisää...

Haluatko ymmärtää unesi viestin?

Näitkö oudon unen tai toistuuko jokin uniteema usein? Haluatko saada tulkinnan unestasi? Kokenut unitutkija Olavi Moilanen tulkitsee lukijoiden lähettämiä unikertomuksia. Osallistuminen on ilmaista.

Lue lisää...

Viisi tapaa piristyä nopeasti neurotieteen mukaan

Elämä ei ole aina helppoa, ja vaikuttaa joskus useammin vaikealta kuin helpolta. Mutta ylä- ja alamäet ovat osa elämää, ja meillä kaikilla on kokemuksia molemmista. Mutta jos huomaat olevasi apealla päällä, koita nostaa itsesi pinnalle pahassa olossa vellomisen sijaan.

Lue lisää...

Herätä sisäinen äänesi: kuka puhuu?

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 2.

Lue lisää...

Tunnelukko: Riittämätön itsekontrolli

Jokaisella on omat tapansa tuntea, kokea ja reagoida. Toisinaan erilaiset pelot tai huolet pakottavat kätkemään omat tunteemme ja ongelmamme. Tunnistatko omat tunnelukkosi? Osa 12. Riittämätön itsekontrolli.

Lue lisää...

Herätä sisäinen äänesi

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 1. Sisäinen ääni on lahja.

Lue lisää...

Tunnelukko: Riippuvuus

Jokaisella on omat tapansa tuntea, kokea ja reagoida. Toisinaan erilaiset pelot tai huolet pakottavat kätkemään omat tunteemme ja ongelmamme. Tunnistatko omat tunnelukkosi? Osa 11. Riippuvuus.

Lue lisää...

Lymyätkö varjohenkisyyden suojissa?

Henkinen polku on mielenkiintoinen, mutta ei niin auvoinen tai rakkauden täyttämä kuin matkan alkaessa kuvittelemme. Polullasi joudut repimään monet vanhat käsitykset riekaleiksi, niin itsestäsi, elämästäsi kuin maailmasta. Ja se sattuu, voin luvata sen. Joskus voimamme loppuvat ja luomme varjohenkisyyden, jonka suojassa lymyämme. Onko sinulla sellaisia?

Lue lisää...

Kulutus estää onnemme

Kulutuksesta ei puhuta paljon, mutta se on keskeisesti läsnä tuhoavana voimana elämässämme. Kestävä elämäntapa ei ole ratkaisu, jos emme puutu psykologiaan, joka ajaa meitä kulutuksen uhreiksi.

Lue lisää...

Pysäytä hikka ajatuksen voimalla

Onko hengityksen pidättäminen ja veden juominen pää alaspäin jo kokeiltu ja toimimattomaksi havaittu? Haluat ehkä kuulla, miten pääset hikasta ajatuksen voimalla.

Lue lisää...

Tunnelukko: Rankaisevuus

Jokaisella on omat tapansa tuntea, kokea ja reagoida. Toisinaan erilaiset pelot tai huolet pakottavat kätkemään omat tunteemme ja ongelmamme. Tunnistatko omat tunnelukkosi? Osa 10. Rankaisevaisuus.

Lue lisää...

Vanhat sielut rakastavat toisin

Kun vanha sielu opettelee rakkauselämää nuoressa kehossaan, hän kokee asiat hieman toisin kuin ikätoverinsa. Hän ei kovin hyvin viihdy ikäistensä seurassa, sillä heidän juttunsa ovat vanhalle sieluille liian pinnallisia. Ikätovereidensa sijaan hän saattaakin rakastua ikäistään vanhempaan.

Lue lisää...

Tunnelukko: Kietoutuneisuus

Jokaisella on omat tapansa tuntea, kokea ja reagoida. Toisinaan erilaiset pelot tai huolet pakottavat kätkemään omat tunteemme ja ongelmamme. Tunnistatko omat tunnelukkosi? Osa 9. Kietoutuneisuus.

Lue lisää...

Vähemmän ja parempaa!

Maailma ei kestä nykyistä lihankulutustamme. Ilmastonmuutoksen, Itämeren ja järvien sekä luonnon monimuotoisuuden kannalta on ratkaisevaa, kuinka paljon ja minkälaista lihaa syömme. WWF:n julkaisi Lihaoppaan, joka kannustaa kaikkia suomalaisia syömään vähemmän ja ympäristön kannalta parempaa lihaa.

Lue lisää...

Tunnelukko: Pessimistisyys

Jokaisella on omat tapansa tuntea, kokea ja reagoida. Toisinaan erilaiset pelot tai huolet pakottavat kätkemään omat tunteemme ja ongelmamme. Tunnistatko omat tunnelukkosi? Osa 8. Pessimistisyys.

Lue lisää...

9 tapaa suojautua negatiiviselta energialta

Negatiivinen energia on psyykkistä ja energeettistä jätettä, jota koko maailma – ikävä kyllä – on pullollaan. Negatiivistä energiaa pursuaa kaupoissa, ravintoloissa, kaduilla, kouluissa, kaikkialla missä on ihmisiä. Jos tunnet tarvetta suojautua, listasimme 9 hyvää käytännön vinkkiä.

Lue lisää...

Tunnelukko: Oikeutus

Jokaisella on omat tapansa tuntea, kokea ja reagoida. Toisinaan erilaiset pelot tai huolet pakottavat kätkemään omat tunteemme ja ongelmamme. Tunnistatko omat tunnelukkosi? Osa 7. Oikeutus.

Lue lisää...

Suhteet kukon vuotena - Vinkkejä haavojen parantamiseen ja harmonian löytämiseen

Suhteet tulevat keskiöön kiinalaisena kukon vuotena, joka alkaa virallisesti 28.1. Tuo dynamiikka rakentuu nyt, mikä vaikuttaa sekä henkilökohtaisiin suhteisiin että suhteisiin kansalaisten ja valtaeliitin välillä.

Lue lisää...

3D, 4D, 5D - ulottuvuuden ja niiden erot, osa 3: 5D

Kun käymme läpi henkistä heräämistä, ennemmin tai myöhemmin kohtaamme sen tosiasian, että näyttää olevan useampi ulottuvuus kuin se yksi todellisuus, jossa elämme ja jonka tunnemme erittäin hyvin. Alamme kyseenalaistaa elämämme, ja se mikä oli ennen totta meille kaikille, alkaa yhtäkkiä sortua. Osa 3, 5D.

Lue lisää...

Kuusi tapaa kokea voimakkaat energiamuutokset

On ollut vasta pari viikkoa vuotta 2017 ja asiat ovat jo menneet ylösalaisin ja aikajanat muuttuneet suorasta mutkikkaiksi reaktiona niihin voimakkaisiin energia-aaltoihin, joita tulee maailmaamme – globaalisti ja henkilökohtaisesti. Nämä energialisäykset voivat tuoda loppuunsaattamisia ja alkuja, mullistusta ja luomista, kääntymistä ympäri ja virittymistä.

Lue lisää...

Tunnelukko: Kaltoin kohtelu

Jokaisella on omat tapansa tuntea, kokea ja reagoida. Toisinaan erilaiset pelot tai huolet pakottavat kätkemään omat tunteemme ja ongelmamme. Tunnistatko omat tunnelukkosi? Osa 6. Kaltoin kohtelu.

Lue lisää...

Kuinka päästää irti syyllisyydestä

Syyllisyys on tuttu tunne jokaiselle ja seuraa sinua kuin varjo, jos kadut tekemääsi tai tekemätöntä tekoasi tai koet, että tekemästäsi asiasta seurasia negatiivisia asioita itsellesi tai jollekin muulle.

Lue lisää...

3D, 4D, 5D - ulottuvuuden ja niiden erot, osa 2: 4D

Kun käymme läpi henkistä heräämistä, ennemmin tai myöhemmin kohtaamme sen tosiasian, että näyttää olevan useampi ulottuvuus kuin se yksi todellisuus, jossa elämme ja jonka tunnemme erittäin hyvin. Alamme kyseenalaistaa elämämme, ja se mikä oli ennen totta meille kaikille, alkaa yhtäkkiä sortua. Osa 2, 4D.

Lue lisää...

Tunnelukko: Hyväksynnän haku

Jokaisella on omat tapansa tuntea, kokea ja reagoida. Toisinaan erilaiset pelot tai huolet pakottavat kätkemään omat tunteemme ja ongelmamme. Tunnistatko omat tunnelukkosi? Osa 5. Hyväksynnän haku.

Lue lisää...

Korpin höyhen taikoo ihmisen näkymättömäksi

Näkymättömänä olo olisi kyllä hurjan hauskaa ja se on kansanperinteen mukaan mahdollista korpin taikahöyhenen avulla.

Lue lisää...

3D, 4D, 5D - ulottuvuuden ja niiden erot, osa 1: 3D

Kun käymme läpi henkistä heräämistä, ennemmin tai myöhemmin kohtaamme sen tosiasian, että näyttää olevan useampi ulottuvuus kuin se yksi todellisuus, jossa elämme ja jonka tunnemme erittäin hyvin. Alamme kyseenalaistaa elämämme, ja se mikä oli ennen totta meille kaikille, alkaa yhtäkkiä sortua. Osa 1, 3D maailma

Lue lisää...

Ryhdy tekemään hyvää

Tuntuuko joskus siltä, että olisi mukava tehdä jotain konkreettisesti hyvää? Oletko seurannut maailmanmenoa ja miettinyt, mitä voisit omalta osaltasi tehdä? Et ole ainoa.

Lue lisää...

Uuden vuoden siirtymävaivoja

Koko vuoden 2016 monilla ovat lisääntyneet erilaiset ilmiöt, jotka liittyvät jatkuvaan siirtymiseemme korkeamman taajuuden valoenergioihin ja niiden ruumiillistamiseen. Tässä kohtaa sillä ei ole minulle paljon merkitystä, mistä nämä korkeammat valotaajuudet tarkkaan ottaen tulevat – Linnunratagalaksin keskuksesta, muista galakseista, omasta auringostamme joko suoraan tai välitettynä muista paikoista, muista ulottuvuuksista jne.

Lue lisää...

Tammikuun 2017 energiaraportti

Tammikuu lähtee liikkeelle voimallisella tavalla – vaikka se alkaakin Merkuriuksen perääntyessä – mikä on jäänne tammikuulta 2016 ja Marsin ja Neptunuksen yhtymästä, kahden polarisoituneen planeetan, joiden energiat ovat asteikon vastapäissä. Yhdessä niiden pitäisi saada aikaan epäselvää ja levotonta energiaa, mutta ne tekevät juuri päinvastoin. On myös syklin ensimmäinen kuukausi – 1-vuoden joka ajaa meidät venyttelemään ja lentämään korkealla käytyämme läpi erittäin haastavan yhdeksän vuoden syklin.

Lue lisää...

Henkisyyttä parisuhteeseen: Hyväksy ja päästä irti

Hektiseen elämään ja parisuhteeseen on hyvä silloin tällöin tuoda ripaus henkisyyttä ja läsnäoloa. Viimeisessä osassa hyväksytään ja annetaan tilaa.

Lue lisää...

Visio uudesta maasta

Aion puhua visiosta, minkä sain siitä, miten vanha toimintamalli voi siirtyä uuteen helposti, turvallisesti ja iloisesti. Visioni on, että jos kaikki ne organisaatiot joissa ihmiset elävät ja tekevät työtä – kaikki ne joista he ovat tulleet riippuvaisiksi – häviäisivät yhtäkkiä, ihmiset olisivat hämmentyneitä ja hukassa. Kaikki organisaatiot voivat transformoitua korkeamman ulottuvuuden versiokseen.

Lue lisää...

Henkisyyttä parisuhteeseen: Luottamus parisuhteeseen

Hektiseen elämään ja parisuhteeseen on hyvä silloin tällöin tuoda ripaus henkisyyttä ja läsnäoloa. 7. osassa uskotaan että teidät on tarkoitettu toisillenne.

Lue lisää...

Vanhojen sielujen 10 yleismaallista ongelmaa

"Tässä naisessa on jotain melkein mystistä. Hänen kasvoissaan on paljon ryppyjä. Se oli ensimmäinen asia, joka osui silmiini, mutta ne eivät saaneet häntä näyttämään vanhalta. Sen sijaan ne korostivat tiettyä nuorekkuutta tuossa hänen ylimaallisessa iässään.

Lue lisää...

Miten havaitaan (henkisen) egon olevan pelissä mukana

Henkilökohtaisessa kasvussa ja henkisessä heräämisessä tutustumme enemmin tai myöhemmin egoon tietoisesti – siihen osaamme joka on ollut ohjelmoitu tiettyihin uskomusjärjestelmiin, käyttäytymismalleihin ja tiettyyn moraaliin, siis ajattelutapaamme. Ollessamme unessa uskomme tämän olevan totta emmekä voi nähdä mitään muuta tapaa. Kun alamme hitaasti herätä, oivallamme, että se minkä uskomme todeksi, ei ole lainkaan totta.

Lue lisää...

Henkisyyttä parisuhteeseen: Kokatkaa yhdessä

Hektiseen elämään ja parisuhteeseen on hyvä silloin tällöin tuoda ripaus henkisyyttä ja läsnäoloa. 6. osassa kokataan yhdessä hyvää kasvisruokaa.

Lue lisää...

Henkisyyttä parisuhteeseen: Kokeilkaa tantraseksiä

Hektiseen elämään ja parisuhteeseen on hyvä silloin tällöin tuoda ripaus henkisyyttä ja läsnäoloa. Viidennessä osassa kokeillaan tantraseksiä.

Lue lisää...

Syntymäjärjestyksen henkinen merkitys

Perhe johon synnyit, ei ollut virhe. Sielusi valitsi perheesi, koska se tiesi, että perhe tarjoaisi parhaan energian tukemaan korkeinta henkistä kehitystäsi ja kasvuasi. Sama pätee syntymäjärjestykseesi. Olet sitten vanhin, nuorin tai ainoa lapsi, syntymäjärjestykselläsi on myös henkinen erityismerkitys.

Lue lisää...

Tunnelukko: Hylkääminen

Jokaisella on omat tapansa tuntea, kokea ja reagoida. Toisinaan erilaiset pelot tai huolet pakottavat kätkemään omat tunteemme ja ongelmamme. Tunnistatko omat tunnelukkosi? Osa 4. Hylkääminen.

Lue lisää...

Henkisyyttä parisuhteeseen: Meditoikaa tai rukoilkaa yhdessä

Hektiseen elämään ja parisuhteeseen on hyvä silloin tällöin tuoda ripaus henkisyyttä ja läsnäoloa. Neljännessä osassa meditoidaan yhdessä.

Lue lisää...

Pyhä transformaatiosiirtymä

Tämä on pitkähkö päivitys – muutamana seuraavana viikkona ilmenee paljon ylösnousemuksessamme. Joulu-tammikuun uudistumis- ja uudestisyntymäsiirtymämme on täällä, ja nopeutuminen antaa tilaisuuksia syvällisiin kokemuksiin ylösnousemusprosessissamme.

Lue lisää...

Tunnelukko: Epäonnistuminen

Jokaisella on omat tapansa tuntea, kokea ja reagoida. Toisinaan erilaiset pelot tai huolet pakottavat kätkemään omat tunteemme ja ongelmamme. Tunnistatko omat tunnelukkosi? Osa 3. Epäonnistuminen.

Lue lisää...

Henkisyyttä parisuhteeseen: Vuorovaikutustaidot

Hektiseen elämään ja parisuhteeseen on hyvä silloin tällöin tuoda ripaus henkisyyttä ja läsnäoloa. 3. osassa opetellaan kohtaamaan kuulemalla.

Lue lisää...

Tunnelukko: Emotionaalinen estyneisyys

Jokaisella on omat tapansa tuntea, kokea ja reagoida. Toisinaan erilaiset pelot tai huolet pakottavat kätkemään omat tunteemme ja ongelmamme. Tunnistatko omat tunnelukkosi? Osa 2. Emotionaalinen estyneisyys.

Lue lisää...

Miksi paskalta tuntuminen on osa valotyötä

Miten rohkea toteamus??? Kyllä, kuulostaa ensin oudolta, että paskalta tuntumisen pitäisi olla hyödyllistä ja osa tehtäväämme, mutta kun katsomme sitä energiadynamiikkaa, jota käymme läpi heräämismatkan aikana, siinä on paljon enemmän tolkkua. Tosiasia on, että meidän täytyy mennä pimeyden läpi useista syistä. Ne kaikki johtavat meidät yhteen tavoitteeseen: oman värähtelytaajuutemme ja ihmiskunnan taajuuden nostamiseen planeetalla.

Lue lisää...

Henkisyyttä parisuhteeseen: Kodin selkiyttäminen

Hektiseen elämään ja parisuhteeseen on hyvä silloin tällöin tuoda ripaus henkisyyttä ja läsnäoloa. Toisessa osassa on aika raivata tilaa.

Lue lisää...

Kun tunnet olevasi yksin

Ihminen tuntee yksinäisyyttä, kun ei ole yhteydessä itseensä, läheisiin eikä luontoon. Piirun verran tuskallisemmalta yksinäisyys tuntuu silloin, kun kuvittelee olevansa ainoa, joka kokee yksinäisyyttä. Tuntuu, että kukaan ei ymmärrä. Totuus on kuitenkin se, että et ole yksin yksinäisyydessäsi.

Lue lisää...

Tunnelukko: Alistuminen

Jokaisella on omat tapansa tuntea, kokea ja reagoida. Toisinaan erilaiset pelot tai huolet pakottavat kätkemään omat tunteemme ja ongelmamme. Tunnistatko omat tunnelukkosi? Osa 1. Alistuminen.

Lue lisää...

Noituus Britanniassa: seksiä paholaisen kanssa, pirujen imettämistä ja suussa asuva paholaishiiri

Noituutta nähtiin ennen vanhaan kaikkialla: niillä selitettiin outoja ja hämmentäviä tapauksia. Tapaukset olivat rajuja - ja niin olivat noitina pidettyjen kohtalotkin. Lue Brittein saarien noitina tuomituista.

Lue lisää...

Uuden ajan ihmisen energiaa: Luominen

Uuden ajan energiat tuovat esiin myös uuden ajan ihmisen, joka on tietoisuudeltaan ja tavoiltaan erilainen kuin ennen. Millainen on uuden ajan ihminen? Osa 12. luominen.

Lue lisää...

Valvottaako täysikuu? Myyttejä ja totuuksia

Osa meistä uskoo, että kuun kierrolla on merkitys ihmisten elämässä. Täysikuun uskotaan vaikuttavan muun muassa yöuniin, kuukautiskiertoon ja jopa sairaskohtauksien puhkeamiseen. Mikä sitten on totuus? Valvottaako kuu ja täyttyvätkö sairaalat täydenkuun aikaan?

Lue lisää...

Marraskuun energiat - ärsyyntynyt ja fyysisesti sairas? Tästä syystä ...

Korkeiden valotaajuuksien sisäänvirtaaminen jatkuu ja menemme kohti 11-11-porttia valonnopeudella. Näyttää siltä, että saamme ikään kuin tukea uudesta geomagneettimyrskystä, jonka aiheutti valtava koronan massapurkaus.

Lue lisää...

10 myyttiä sielunkumppanuudesta

Nuorina kuulimme useita tarinoita prinsessoista ja prinsseistä menivät naimisiin ja elivät onnellisesti elämänsä loppuun asti. Samalla opetettiin, että on vain yksi tosirakkaus - tietenkin aina vastakkaista sukupuolta - joka täydentää meitä ja tekee meidät kokonaiseksi. Satuja, satuja…

Lue lisää...

Henkisyyttä parisuhteeseen: Hengittäkää samaan tahtiin

Hektiseen elämään ja parisuhteeseen on hyvä silloin tällöin tuoda ripaus henkisyyttä ja läsnäoloa. Sen voi aloittaa vaikka hengittämällä puolison kanssa samaan tahtiin.

Lue lisää...

Uuden ajan ihmisen energiaa: yltäkylläisyys

Uuden ajan energiat tuovat esiin myös uuden ajan ihmisen, joka on tietoisuudeltaan ja tavoiltaan erilainen kuin ennen. Millainen on uuden ajan ihminen? Osa 11. yltäkylläisyys.

Lue lisää...

Lasten mindfulness osa 3: Aistit auki tähän hetkeen

Miten lasten mindfulness käytännössä onnistuu? Mielikuvissa siintää seesteisiä ja henkisyyttä huokuvia hetkiä, mutta onko todellisuus kinastelua ja riehumista? Se selviää lasten kanssa aisteihin keskittyessä.

Lue lisää...

Uuden ajan ihmisen energiaa: kokemus

Uuden ajan energiat tuovat esiin myös uuden ajan ihmisen, joka on tietoisuudeltaan ja tavoiltaan erilainen kuin ennen. Millainen on uuden ajan ihminen? Osa 10. Kokemus.

Lue lisää...

Jos avaruusoliot soittavat, emme välttämättä halua vastata...

Stephen Hawking on sanonut sen ennen, ja sanoo sen uudelleen. Jos joku ottaa meihin yhteyttä avaruudesta, älkää vastatko, ainakaan harkitsemattomasti, hän kehottaa.

Lue lisää...

Lasten mindfulness- satuhierontaa ja kilpajuoksua

Miten lasten mindfulness käytännössä onnistuu? Mielikuvissa siintää seesteisiä ja henkisyyttä huokuvia hetkiä, mutta onko todellisuus kinastelua ja riehumista? Se selviää kun ollaan lapsen kanssa satuhieronnassa.

Lue lisää...

Sinulla on kaunis sielu ja viisi muuta asiaa, jotka äidin tulisi opettaa tyttärelleen

Vaikka maailma on muuttunut paljon siitä, kun itse olin nuori, ei naisena oleminen ole muuttunut paljonkaan. Rakas tyttäreni, nämä seuraavat asiat toivoisin sinun muistavan, kun taivallat polullasi kohti naiseutta ja aikuisuutta.

Lue lisää...

Etsitkö vielä elämäsi todellista merkitystä?

Etsitkö ja odotatko että löydät elämäsi tarkoituksen? Lopeta se heti. Odottaminen tai etsiminen ei auta sinua, et tule kokemaan mitään "heureka" ilmiötä. Asiat eivät ilmesty elämääsi odottamalla vaan elämällä.

Lue lisää...

Uuden ajan ihmisen energiaa: arvostus

Uuden ajan energiat tuovat esiin myös uuden ajan ihmisen, joka on tietoisuudeltaan ja tavoiltaan erilainen kuin ennen. Millainen on uuden ajan ihminen? Osa 9. Arvostus

Lue lisää...

Riko rahaan liittyvät negatiiviset ajatukset!

Inna Thil on manifestointimentori, joka auttaa ihmisiä toteuttamaan omia sydämen ja sielun unelmia. Thilin uusin Manifestoi oma taloudellinen ihmeesi -nettiseminaari saattaa voimaannuttaa myös sinua parantamaan taloudellista tilannettasi.

Lue lisää...

Muutos on ystäväsi - täysii-seminaari herätteli muutokseen

"Ne, jotka näkevät muutoksen mahdollisuutena, menestyvät. Uudet näkökulmat auttavat uskomaan tulevaisuuteen. Vaikeinkin muutos on mahdollisuus. Emme menesty vaikeuksista huolimatta, vaan niiden ansiosta. Kun ymmärrät muutosta paremmin, huomaat että MUUTOS on ystäväsi". - TÄYSII- seminaari 2016

Lue lisää...

Uuden ajan ihmisen energiaa: rauha

Uuden ajan energiat tuovat esiin myös uuden ajan ihmisen, joka on tietoisuudeltaan ja tavoiltaan erilainen kuin ennen. Millainen on uuden ajan ihminen? Osa 8. Rauha.

Lue lisää...

Todelliselle roskaruualle omistettu marketti

Iso-Britanniassa, Leedsissä, on avattu pelkkää ruokakaupoista ylitse jäänyttä ruokaa kauppaava myymälä. Hinnan määrittää ostaja, ja kaupassa saa asioida kuka vain.

Lue lisää...

Lyhyt kertomus elämästä, kuolemasta ja maailmankaikkeudesta joka räjäyttää tajuntasi

Muna. Olit matkalla kotiin kun kuolit. Kyse oli auto-onnettomuudesta. Ei sen kummallisempaa, mutta kuitenkin kohtalokasta. Vaimosi ja kaksi lastasi elävät nyt ilman sinua. Kuolemasi oli hyvin kivulias. Ensihoitajat tekivät parhaansa pelastaakseen sinut, mutta siitä ei ollut hyötyä. Vartalosi oli täysin murskana, on parempi olla kuolleena kuin hengissä usko pois.

Lue lisää...

Hiirten hävitystaika

Jos hiiret mellastavat syksyn korvilla sisätiloissa, kannattaa kokeilla tätä hiirten hävitystaikaa, josko ne kalppisivat tiehensä!

Lue lisää...

Mysteerit vai viisaus?

Henkisen tien etsijälle on meidän aikanamme tarjolla monia oppeja, opettajia, pikakursseja ja mysteereihin perehdyttäjiä. Saamme nauttia näkökulmien runsaudesta ja vertailla eri kulttuurien viisautta. Tämä on avannut kehityksen mahdollisuuksia, joita emme olisi tavoittaneet vaikkapa pari sataa vuotta sitten.

Lue lisää...

Pubista varastettiin iäkäs kummitus

Englannin neljänneksi vanhassa pubissa kuuluu oleilleen kummitus. 1600-luvulla kuolleen miehen haamu kuitenkin saalistettiin pulloon ja nyt se on osa taidenäyttelyä.

Lue lisää...

Henkisyyden päiväkirja: Oivalluksia joogaterapiassa

Joogaharjoitus arkipäiväistyy. Se tarkoittaa esteitä meditaatiossa onnistumiselle. Utelias, tutkiva tarkkailija vaipuu olemattomiin. Harjoituksen esteeksi muodostuu tietävä asenne: tiedän mitä tehdään, mitä tapahtuu, mistä on kysymys. Ikään kuin sitä ei tarvitsisi kokea ja elää.

Lue lisää...

Uudet ihmiset eivät ole introverttejä!

Monet ihmiset kutsuvat ylpeänä itseään introvertiksi ja olin yksi heistä, kunnes oivalsin, miksi olin introvertti. Paljastin itsessäni syviä pelkoa siitä, mitä muut ihmiset ajattelisivat minusta, ja pelkäsin, etten kykenisi sanomaan oikeita asioita.

Lue lisää...

Uuden ajan ihmisen energiaa: vapaa instituutioista

Uuden ajan energiat tuovat esiin myös uuden ajan ihmisen, joka on tietoisuudeltaan ja tavoiltaan erilainen kuin ennen. Millainen on uuden ajan ihminen? Osa 8. Vapaa instituutioista.

Lue lisää...

Ihmisyyden moniulotteisuudesta

Kun ihmiset ymmärtävät olevansa moniulotteisia olentoja, jotka pystyvät kokemaan useita eri tietoisuuden tasoja ja tämä ajatus asettuu "uudeksi normaaliksi", mielenterveysongelmat alkavat hävitä yhteiskunnista samalla vauhdilla kuin ne ongelmaksi rakentuivat.

Lue lisää...

Mysteerinen kissa pelasti miehen

Vaeltamassa ollut mies satutti nilkkansa Sveitsin vuoristossa ja eksyi. Hänen onnekseen pelastajaksi ilmaantui hyväntuulinen kissa, joka määrätietoisesti ohjasi miehen oikealle polulle.

Lue lisää...

Henkisyyden päiväkirja: Joogan polulla, rentouden huipulla

Joogaterapia. Nyt se siis alkaa.  Mitähän tästäkin vielä tulee, pohdin avatessani joogakoulun ovea. Vielä aamulla asennoiduin terapiakurssiin skeptisemmin. Olin tyytymätön.

Lue lisää...

Kahdeksan merkkiä, että käyt läpi äskettäisiin aaltoihin liittyviä energiamuutoksia

Monet ihmiset ovat puhuneet Leijona-portin, 9-9-9-portaalin ja muiden tapahtumien voimasta, jolloin tulee suuria muutoksia aikaansaavia energia-aaltoja. Syyskuun päiväntasaus merkitsee uutta energiakierrosta. Mutta mistä tiedät, koetko näihin energia-aaltoon liittyviä muutoksia? Ja jos koet, mitä voit tehdä sille?

Lue lisää...

Energiaa oranssista

Voimat vähissä ja masentaa? Vai tarvitsetko kenties energiatankkausta töitä varten? Oranssi auttaa kaikkiin näihin ja enempäänkin.

Lue lisää...

Henkisyyden päiväkirja: Joogaterapiaa

Olen harjoittanut fyysistä, vahvistavaa ja melko aktiivista joogaa vuosia. Rankani kerta kaikkiaan tarvitsee sitä. Joogaterapia sitä vastoin oli uusi tuttavuus.

Lue lisää...

Seitsemän syytä henkisen heräämisen äkilliseen pysähtymiseen

Riippumatta saavutetusta tietoisuustasosta tai henkisen valaistumisen tasosta, henkisellä matkalla tulee aika, jolloin tiedät ja tunnet, että olet edistynyt kovasti sisäisesti, ja sitten yhtäkkiä … ei mitään.

Lue lisää...

Voita kahviin?

Maailmalla on jo jonkin aikaa ollut väkeä, joka sekoittaa aamukahviinsa maidon ja sokerin sijaan kookosöljyä ja suolatonta luomuvoita. Sen on määrä olla hyväksi terveydelle sekä aivokapasiteetille.

Lue lisää...

Henkisyyden päiväkirja: Joogaa unessa

Syksy tuo harjoitusrutiinit. Olen odottanut sitä. Ensimmäinen joogatunti vaikutti syvällä alitajunnassa, ja pari päivää tunnin jälkeen joogasin unissani. Se oli paras uni pitkään aikaan. Koen vahvasti, että uni liittyi henkisellä polulla etenemiseen. Olin löytänyt takaisin ytimeeni, saanut yhteyden olevaiseen ja sielu kiitti tästä lahjasta unessa.

Lue lisää...

Perusturvallinen harmaa

Päivästä toiseen kaikki tuntuu samalta, arki on siis hyvin harmaata ja samalla hiukka vaatimatontakin. Harmaa ei värinä ota kantaa vaan vetäytyy mielellään taka-alalle.

Lue lisää...

Kookosöljy voi estää hampaiden reikiintymistä

Nyt se on tutkittu: kookosöljy torjuu hampaiden reikiintymistä aiheuttavia bakteereja, ja sen käyttöä suuhygieniatuotteissa punnitaan.

Lue lisää...

Henkisyyden päiväkirja: paluu joogamatolle

Tässä sarjassa kirjoitetaan siekailemattoman rehellisesti joogaharjoituksen ja meditoinnin sujumisesta. Päiväkirjaa ei kannata lukea, jos etsit yleviä, esoteerisiä ja mystisiä viisauksia. Mikäli olet elämää ihmettelevä ihminen, jolle henkisyys ja henkinen kehitys sekä henkinen harjoittaminen ovat tärkeitä asioita, päiväkirja todennäköisesti kiinnostaa sinua. Nyt voit ottaa siitä selvää – julkaisemme ensimmäisen osan.

Lue lisää...

Uuden ajan ihmisen energiaa: Pyhä liitto

Uuden ajan energiat tuovat esiin myös uuden ajan ihmisen, joka on tietoisuudeltaan ja tavoiltaan erilainen kuin ennen. Millainen on uuden ajan ihminen? Osa 7. Pyhä liitto.

Lue lisää...

Turvallinen musta

Juututko helposti samoihin uomiin? Tai valitsetko aina ne tutut ja turvalliset vaihtoehdot oli kyseessä sitten vaatteet, ruoka tai mikä tahansa muu? Jos kaipaat muutosta, niin vältä mustaa.

Lue lisää...

Käsidesit pannaan?

Onko käsidesien käytöstä kenties enemmän haittaa kuin hyötyä? Miksi niitä voi olla hyvä välttää?

Lue lisää...

Uuden ajan ihmisen energiaa: Yhteys äiti maahan

Uuden ajan energiat tuovat esiin myös uuden ajan ihmisen, joka on tietoisuudeltaan ja tavoiltaan erilainen kuin ennen. Millainen on uuden ajan ihminen? Osa 6. Yhteys Äiti maahan.

Lue lisää...

Kuinka selvitä pettymyksistä?

Elämä ei aina kulje suunnitelmiesi mukaan, oli kyse sitten rakkaudesta, opiskelusta, työstä tai elämästä ylipäänsä. Tulet ehkä rakkaudessa torjutuksi, työpaikka meni alta tai opiskelupaikka jäi saamatta. Se mitä halusit, ei toteutunut. Miten selvitä pettymyksestä ja jatkaa eteenpäin?

Lue lisää...

Manauspalveluja koirille

Japanissa koirien luksushoitoihin kuuluu myös pahojen henkien manaus.

Lue lisää...

Valkoisella raikkautta elämään

Monelle valkoinen väri tuo ensimmäisenä mieleen häät, lumen tai lääkärin. Eri kulttuureissa valkoisella on kuitenkin eri merkityksiä, minkä huomaa esimerkiksi juhlapyhistä. Monissa maissa hääjuhlassa morsiamella on valkoinen mekko, kun taas Aasian maissa valkoinen on enemmänkin suruväri hautajaisissa.

Lue lisää...

Oletko koukussa kärsimykseen?

Elämässä kipu on väistämätön, mutta kärsiminen vapaaehtoista. Haluatko kärsiä vai olla vapaa, on viime kädessä oma päätöksesi.

Lue lisää...

Uuden ajan ihmisen energiaa: Sieluyhteys

Uuden ajan energiat tuovat esiin myös uuden ajan ihmisen, joka on tietoisuudeltaan ja tavoiltaan erilainen kuin ennen. Millainen on uuden ajan ihminen? Osa 5. Sieluyhteys

Lue lisää...

Kohtaammeko alienit vasta 1500 vuoden päästä?

Siltä vaikuttaa, jos astronomeilta kysytään. He kyllä uskovat, että emme ole galaksissa yksin, mutta sen ällistyttävän mittakaavan vuoksi yhteydenpitoa voidaan joutua odottamaan todella kauan.

Lue lisää...

Onko sinulla tunnesyrjähyppy?

Sielukumppanisuhde perustuu luottamukseen, sitoutumiseen ja voimakkaaseen haluun olla yhdessä. Kuitenkin tästä voimakkaasta siteestä huolimatta on totta, että sydämiänne venytetään lukemattomilla tavoilla. Vaarana on, erityisesti haastavina aikoina, että olet altis tunnesyrjähyppyyn. Tämä voi vahingoittaa luottamusta ja estää sinua antautumasta kasvulle, jota tarvitaan suhteessanne.

Lue lisää...

Miten opit rakastamaan itseäsi?

Yksi suurimpia ongelmia monilla ihmisillä, joiden kanssa työskentelen, on itsensä rakastaminen - tai paremminkin sen puute. Usein tämän juuret juontuvat aiemmista kokemuksista tässä elämässä tai menneissä elämissä.

Lue lisää...

Violetti on henkisyyden väri

Liilaa ja violettia suositaan runsaasti etenkin henkisiä töitä tekevien parissa, eikä suotta. Violetilla on todettu olevan voimakkaita puhdistavia ja parantavia voimia, jotka lisäävät sisäistä rauhaa ja tasapainoa, edistävät henkisyyttä.

Lue lisää...

Uuden ajan ihmisen energiaa: Sydäntietoisuus

Uuden ajan energiat tuovat esiin myös uuden ajan ihmisen, joka on tietoisuudeltaan ja tavoiltaan erilainen kuin ennen. Millainen on uuden ajan ihminen? Osa 4. Sydäntietoisuus.

Lue lisää...

Nosta lempeäsi juhannuksena esiäitiesi tavoin

Juhannusta on vietetty pohjoisessa kautta aikain, vaikka nimi viittaakin Johannes Kastajaan ja siten kristinuskoon. Ennen sitä kutsuttiin Ukon juhlaksi ja sitä viettämällä pyrittiin turvaamaan hyvä sato – ja hedelmällisyys. Juhannus on myös lemmen nostamisen aikaa, mutta minkälaisia taikoja voit tehdä, ja mitä niillä tavoitellaan?

Lue lisää...

Uuden ajan ihmisen energiaa: Luovuus

Uuden ajan energiat tuovat esiin myös uuden ajan ihmisen, joka on tietoisuudeltaan ja tavoiltaan erilainen kuin ennen. Millainen on uuden ajan ihminen? Osa 3. Luovuus.

Lue lisää...

Maanläheinen ruskea

Luonnosta muistuttava ruskea tuo elämään aineellista hyvinvointia ja turvallisuutta, ja se sopii hyvin säännöllisestä elämänrytmistä pitäville.

Lue lisää...

10 000 vuotta vanhoissa kalliomaalauksissa kuvataan ufoja

Intian Chhattisgarhin osavaltiossa on hämmentäviä kalliomaalauksia. Niissä kuvataan olentoja, jotka muistuttavat elokuvista tuttuja avaruusolentoja. Näyttääpä joillain niistä olevan päällä avaruuspukukin.

Lue lisää...

Uuden ajan ihmisen energiaa: Spiraalitietoisuus

Uuden ajan energiat tuovat esiin myös uuden ajan ihmisen, joka on tietoisuudeltaan ja tavoiltaan erilainen kuin ennen. Millainen on uuden ajan ihminen? Osa 2. spiraalitietoisuus.

Lue lisää...

Löydä tasapaino vihreän avulla

Luonnossa retkeily, puutarhan hoitaminen, metsässä samoilu..vihreyttä ja vehreyttä, etenkin kesäaikaan. Vihreän sanotaan olevan terapeuttinen väri; se rauhoittaa, rentouttaa ja virkistää.

Lue lisää...

Esi-isämme eivät nukkuneet kuten me - nukummeko väärin?

Vaikuttaa siltä, että nukkumistapamme ovat meille pahaksi, unirytmimme kun on yhtäjaksoinen. Väitettä puoltaa niin historia kuin tiedekin.

Lue lisää...

Uuden ajan ihmisen energiaa: Läsnäoleva

Uuden ajan energiat tuovat esiin myös uuden ajan ihmisen, joka on tietoisuudeltaan ja tavoiltaan erilainen kuin ennen. Millaisia ominaisuuksia hänellä on? Osa 1. läsnäoleva.

Lue lisää...

Piristä päivääsi keltaisella

Keltainen on hyvin kirkas ja erottuva väri, ja siksi se saattaakin jakaa mielipiteitä suuntaan jos toiseen. Se on kuitenkin kehoa stimuloiva väri, joka lisää energiatasoa ja selvittää ajatuksia. Lisäksi se parantaa keskittymiskykyä, oppimista, muistamista ja älykkyyttä.

Lue lisää...

Vietä aikasi mieluisassa seurassa - se parantaa

Päivämme tuppaavat kulumaan milloin missäkin "kissanristiäisissä" ja työpaikoilla, missä ei aina itse viihtyisi. Ja ne todella hyvät ystävät ja ihmiset, joiden kanssa haluaisit viettää aikaa, jäävät paitsioon.

Lue lisää...

Tässä ehkä syy, miksi et ole vielä löytänyt sielunkumppania

Sielunkumppani jonka kanssa jakaa hellät hetket, arkisen aherruksen, intohimon leimahdukset ja sielujen sympatiat. Kumppani joka ymmärtää, tukee, juttelee ja jakaa elämän kanssasi. Kuullostaako utopistiselta? Ehkäpä tästä neuvosta olisi apua...

Lue lisää...

Valinnanvaikeuksia

Meillä kaikilla on hetkiä, jolloin ei tiedä miten valita. Kyseessä voi olla iso elämänmuutos tai pelkkä arkipäiväinen asia, jossa emme osaa päättää. Mikä silloin neuvoksi?

Lue lisää...

Energiakeho puhtaaksi

Äiti näytti jo pienenä, miten pestä kädet, harjata hampaat ja käydä suihkussa. Myös kotia tulee puunattua ja vaatteita pestyä. Muistamme kyllä huolehtia ulkoisesta puhtaudesta, mutta sekä keho että mieli on hyvä "siivota" välillä.

Lue lisää...

Rauhoittava sininen

Sinistä valoa on käytetty tehokkaana hoitomuotona jo 1900-luvun puolivälissä, jolloin sitä kohdistettiin keltataudin ja nivelreuman hoitamiseen. Sininen on parantamisen ja rauhoittumisen väri, joka tekee ihmisistä sopuisampia.

Lue lisää...

Tapahtuuko ylösnousemus oikeasti?

Ylösnousemus tapahtuu oikeasti. Aivan ehdottomasti. Maa on kehittynyt pisteeseen, jossa se on valmis siirtymään korkeampaan ulottuvuustaajuuteen. Tämä on normaali evoluutioaskel kaikelle elämälle universumissa. Tätä prosessia kutsutaan ylösnousemukseksi. Tuo ulottuvuus on viides. Kaikki ylösnousee, kun sen energiavärähtely saavuttaa tietyn valotaajuuden.

Lue lisää...

Voodoo - väärinymmäretty uskonto

Kun joku mainitsee sanan voodoo, ensimmäiset mielikuvat aiheesta ovat useimmiten neuloilla tökittävä nukke, omituinen tanssi sekä musta magia. Yleisesti tämä uskontomuoto yhdistetään pahoihin taikoihin ja kirouksiin, mutta on suurimmaksi osaksi median luomaa harhaa.

Lue lisää...

Elinvoimaa punaisesta

Punainen väri edustaa elämää itseään; se on sydämen ja veren, rakkauden, intohimon ja elämänhalun väri. Se on myös alimman chakran eli juurichakran väri, joka edustaa ihmisen perustarpeita.

Lue lisää...

Viisi iloa ja onnea lisäävää konstia

Ketäpä meitä ei houkuttelisi onnellinen elämä. Mutta onni on harvoin ainakaan pysyvä vieras elämässämme. Onnellisuutta ja iloa voi - ja ehdottomasti tietenkin kannattaa - kuitenkin viljellä. Lue viisi vinkkiämme!

Lue lisää...

Ennustuksia, ennustuksia!

Hämyinen teltta, mystinen nainen pukeutuneena itämaisiin vaatteisiin ja pöydällä lasipallo, jonka yläpuolella nainen liikuttaa käsiään kertoen ennustuksia tulevasta. Kristallipalloon liitetään usein paljon salaperäisyyttä, mutta todellisuudessa se on vain yksi monista selvänäkemisen välineistä.

Lue lisää...

Mehukasta ilmentämistä

Olen kuluneella viikolla tuntenut opastusta juoda enemmän tuoremehuja ja ohimennen ajattelin: "Täytyy hankkia pian mehupuristin." Sitten toisena päivänä Jax katseli lastenohjelmaa, jossa tehtiin tuoremehua. Hän alkoi luetella kaikkia hedelmiä ja vihanneksia, joista hän halusi tehdä mehua, ja kysyi, voimmeko hankkia puristimen.

Lue lisää...

Oletko löytänyt sen oikean?

Mahdollisia parisuhteita on paljon, mutta jos etsit puolisoa vakaaseen ja tasapainoiseen suhteeseen, seuraavat merkit kertovat suhteen lupaavuudesta.

Lue lisää...

Muista nämä 8 asiaa, kun et ole tyytyväinen itseesi

Täydellisyyteen pyrkiminen ja itsensä moittiminen on kaikille tuttua. Omasta mielestämme emme ole tarpeeksi hyviä, emme osaa tehdä jotain tai emme ole saavuttaneet tarpeeksi. Muista, että sinulla voi olla meneillään haastava vaihe, älä tee siitä vaikeampaa läksyttämällä itseäsi.

Lue lisää...

Lopeta murehtiminen

Oletko ihminen, joka murehtii paljon? Joka päivä päässäsi pyörii tuhannet asiat, joista pitää "olla huolissaan": lastesi hyvinvointi, luonnon tuhoutuminen ja työpaikkasi säilyminen. Ehkä ehdit vielä surra naapurisi saamia isoja mätkyjä ja ystäväsi auton hajoamista?

Lue lisää...

Kohti vapaampaa elämää

"Haluan elää yksinkertaisesti. Haluan istua ikkunan ääressä kun sataa, lukea kirjoja joita ei tarvitse tenttiä. Haluan maalata omaksi ilokseni, kuunnella kehoani ja herätä hitaasti, ilman kiirehtimistä johonkin paikkaan. En halua rahan tai kellon säätelevän elämääni. Haluan vain olla."

Lue lisää...

Opastusta elämän eri käänteisiin korttien avulla

Jos elämässä on suunta hukassa tai tarvitaan neuvoa hankalaan tilanteeseen, korteista voi etsiä opastusta hetkeen. Kortit näyttävät sen, mitä kysyjä intuitiivisesti jo tietää, mutta ei näe.

Lue lisää...

Kuusi tapaa, jotka tuhoavat parisuhdetta

Parisuhde ja sen kommunikaatio on haastava kenttä. Useista neuvoista, netistä luetuista ohjeista, kirjoista saaduista ohjeista huolimatta luomme todella epäonnistuneita kommunikaatiotapoja. Mitkä ovat kuusi yleistä virhettä, joilla ihmiset saattavat suhteensa tuhon partaalle?

Lue lisää...

Kynttilämagia

Syntymäpäiväkakun päällä on kynttilöitä, puhalla ja toivo, mutta älä kerro toivettasi tai se ei toteudu! Kynttilämagiaa voi harjoittaa kuka tahansa.

Lue lisää...

Tee nämä asiat 30-vuotiaana, niin elämäsi 50-vuotiaana on mahtavaa!

Elämä kolmikymppisenä on hauskaa. Tunnet itsesi paremmin kuin koskaan aiemmin, tiedät todennäköisesti mitä elämältäsi haluat ja mitä et - ja voit alkaa luomaan puitteita loppuelämällesi. 

Lue lisää...

Hyvien tekojen merkitys hyvinvoinnille

Hyvät teot ravitsevat meitä. Tutkimuksessa on paljastunut aika mielenkiintoisia vaikutuksia.

Lue lisää...

Miksi olemme onnettomia?

Miksi tyytymättömyys omaan elämään on niin yleistä, ja miksi siitä on tullut kulttuurisesti hyväksyttyä? Mitä asialle voi tehdä?

Lue lisää...

Mitä hyötyä napanuoran leikkaamisen viivyttämisestä on?

Luonnollinen synnyttäminen on nousussa ja perinteiset synnytysmenetelmät ovat herättäneet myös lääketieteen kiinnostuksen. Vuonna 2014 Maailman terveysjärjestö WHO julkaisi tiedon siitä, että napanuoran katkaisemisen viivyttäminen edistää äidin ja lapsen terveyttä muiden hyötyjen lisäksi. 

Lue lisää...

Oletko sinkku? Lue viisi mahdollista syytä siihen

Oletko sinkku? Jos se ei ole oma valintasi tai toivoisit löytäväsi kumppanin, lue seuraavat kohdat. Niissä käydään läpi yleisiä syitä siihen, miksi vetovoiman lain avulla pitkien ja onnistuneiden suhteiden manifestoiminen voi olla vaikeaa. Kenties saat oivalluksen, ja huomaat minkälaiset toimintatavat ja ajatusmallit edesauttavat sinkkuna pysymistäsi!

Lue lisää...

Mojot – vedä puoleesi enemmän onnea

Kaipaatko elämääsi enemmän onnea, menestystä, rakkautta tai rahaa? Mojopussukan avulla se saattaa onnistua.

Lue lisää...

Kolme tapaa torjua ahdistusta

Kärsit sitten satunnaisesta tai kroonisesta ahdistuksesta, tiedät miten hankalasta vaivasta on kyse. Joidenkin ihmisten kohdalla ahdistus valtaa koko elämän, toiset eivät sitä noteeraa. Nämä muutamat yksinkertaiset konstit saattavat auttaa monissa tilanteissa. 

Lue lisää...

Varpu apuna aarteenetsinnässä

Taikavarpu on elävästä puusta valmistettu Y:n mallinen taikakalu, jonka käyttötarkoitus on historian saatossa ollut enimmäkseen vesisuonten etsiminen maan alta. Useimmiten varvun käyttö tunnetaankin termillä kaivonkatsominen, englanniksi dowsing.

Lue lisää...

10 elämää helpottavaa ja rauhoittavaa tapaa

Tiedämme, miten hektistä elämä voi olla, ja monet meistä ovat tottuneet kaoottisuuteen. Miten elämään voisi saada enemmän rauhaa?

Lue lisää...

Miten elvyttää parisuhteen henkinen ulottuvuus?

Moni pitempään parisuhteessa ollut tietää, miten parisuhteen alkuaikojen huuma haihtuu ajan myötä. Miten parisuhteeseen voi luoda sitä eheyttävän henkisen ulottuvuuden?

Lue lisää...

Riimut ja niiden tulkinta

Askarruttaako jonkin tapahtuma syy tai etkö osaa sitä tulkita? Voit etsiä vastausta riimuista - niin vanha kansakin olisi tehnyt.

Lue lisää...

Mitä on hengellinen seksi?

Mitä jos seksi ei olekaan henkisen kasvun este, vaan polku siihen? Uskonnollisen ja moraalisen kasvatuksen saaneet ovat oppineet ajattelemaan seksuaalisuutta ja henkisyyttä vastavoimina: et voi olla hyveellinen, jos harrastat seksiä, sillä seksi on syntiä tai maallista.

Lue lisää...

Kymmenen merkkiä siitä, että lapsesi on vanha sielu

Yksi kauneimmista asioista on vanhempana seurata uuden, lapsen silmin ja leikkisästi maailmaan suhtautuvan, sielun kasvua. Mutta mitä tapahtuu silloin, kun tuot maailmaan lapsen, joka ei vaikutakaan uudelta sielulta?

Lue lisää...

Apua univaivoihin ruokakaapista

Nykyajan tietoyhteiskunnassa on helppo unohtaa yksinkertaisia asioita. Joukkoon kuuluu myös tärkeitä asioita - kuten uni.

Lue lisää...

Luo oma mantrasi

Positiivisen mantran luominen edistää kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia. Positiivisten ajatusten toistaminen itsellesi on puhdistavaa ja energisoivaa.

Lue lisää...