Miten yhdistää henkisyys omaan elämään: Rajojen rikkominen

Aikamme on kypsä henkisyydelle ja ihmiskuntana kuljemme vihdoin kohti syvempää ymmärrystä. Mutta miten tuoda henkisyys arkeen? Vastauksia voi hakea niin tieteestä kuin uskonnostakin. Osa 10: Rajojen rikkominen

Lue lisää...

Kuka osaa manifestoida?

Vetovoiman laki, manifestointi ja oman todellisuuden luominen ovat näkyvästi esillä. Paljon puhutaan ja kirjoitetaan siitä, että sen saat mitä toivot. Mutta osaatko toivoa? Ja ilmestyykö elämääsi enemmän pientä ja keskeneräistä kuin suurta ja upeaa?

Lue lisää...

Käytätkö mielikuvitustasi sielun tarkoittamalla tavalla?

Tänään haluaisimme keskittää huomionne mielikuvitukseen. Tulitte kaikki tänne varustettuna tällä suurenmoisella työkalulla, ja kuitenkin katselemme, kun hyvin monet käyttävät sitä väärin. Haluisimme käyttää tämän ajan puhuaksemme lyhyesti mielikuvituksen todellisesta tarkoituksesta ja siitä, mitä voitte tehdä varmistamaan, että käytätte sitä sielunne tarkoittamalla tavalla.

Lue lisää...

Virtaa syksyyn - kolme tapaa voimistaa verenkiertoasi

Ihmetteletkö koskaan sitä, miten paljon pölyä kotisi nurkkiin kertyy, vaikka imuri viuhuisi kädessäsi tasaiseen tahtiin? Jos voisimme nähdä kehomme sisään, hämmästyisimme varmasti myös sitä, miten paljon ”likaa ja pölyä” kertyy soluihimme, vaikka elimistö pyrkiikin puhdistamaan itseään.

Lue lisää...

Aktiiviset värähtelyt eivät lakkaa ilmentymästä välittömästi

Tänään haluaisimme kiinnittää huomionne aktiivisiin värähtelyihin, joita kullakin teistä on tiettynä aikana. Muutatte jatkuvasti fokustanne ja näin ollen värähtelyänne – kaikilla teillä on kuitenkin joitain hyvin tavanomaisia ajatuksia, joilla on melko tavalla liikevoimaa. Pelkästään se että siirrätte fokuksenne takaisin positiivisuuteen, ei estä välittömästi negatiivisia ilmentymiä. Sallikaa meidän selittää lisää.

Lue lisää...

Ylösnousemukseemme vaikuttavia kosmisia tekijöitä – luettelo

Tämä pitkähkö päivitys sisältää ne avaintekijät, jotka vaikuttavat ylösnousemusprosessiimme tällä hetkellä. Sen tarkoitus on antaa selkeyttä kosmisista tapahtumista, viime portin vaikutuksista ja siitä, miksi auringon aktiivisuus on niin intensiivistä.

Lue lisää...

Väliaikainen 5D-aikajana on nyt käytettävissä

Meditoidessa minulla näytettiin, että sieluja siirrettiin väliaikaisille aikajanoille. Se oli uskomaton näky – jokainen sielu sai energialisäyksen ja puhdistuksen. Kysyin, mitä tapahtui, ja minulle kerrottiin, että kaikkia muistutetaan siitä, kuka hän on, sekä hänen ylösnousemusaikomuksestaan.

Lue lisää...

Se tapahtuu

Ne muutokset joita olette pitkään pyytäneet ja joiden olemme kertoneet jo tapahtuvan, ovat kiihtyneet sekä nopeudessaan että siinä ihmismäärässä, johon vaikutetaan. Tämä ajankohtainen asetelma, jota koette, on potkaissut asioita liikkeelle tosissaan.

Lue lisää...

Onko sinulla vaikeuksia luottaa prosessiin

Onko sinulla vaikeuksia luottaa prosessiin? Et ole yksin. Tänään haluaisimme keskittää huomionne haluamienne tavoitteiden ilmentymisprosessiin. Vuoden alussa nimitimme tämän "työntövoiman vuodeksi". Annoimme teille analogian jousesta ja nuolesta siitä energiasta, joka olisi yleisin tänä vuonna. Aivan kuten vetäisitte jousen taakse, katsoisitte maalitaulua ja sitten vapauttaisitte jousen, joka ampuisi nuolen haluttua päämäärää kohti, monet teistä ovat saman prosessin keskellä.

Lue lisää...

Haavoittuvuuden voima

Haavoittuvuus on rehellisyyttä, johon kuuluu oman pimeän puolen hyväksyminen. Katsominen ei kuitenkaan useimmille meistä ole kivaa, vaan sen sijaan tuudittaudumme mieluummin lohdullisiin uskomuksiin, tuomitsemiseen ja moraaliseen loanheittoon. Olisiko jo aika ottaa vastuu puutteistamme ja kohdata sängyn alla lymyävät möröt?

Lue lisää...

Viesti Arcturuslaiselta ryhmältä 10.9.17

Rakkaat ystävät, tulemme tänään puhumaan rakkaudesta ja sen kieltämisen ja tukahduttamisen seuraamuksista. Rakkaus on kaikki asiat yhdistävä energia ja kaikkialla läsnä, mutta siihen saakka kunnes se oivalletaan ja tunnustetaan tällaiseksi, voi vaikuttaa siltä, ettei sitä ole olemassa.

Lue lisää...

Vinkkejä rehelliseen kommunikointiin

Monesti on vaikea ymmärtää toista tai tulla itse ymmärretyksi. Ja tuskat, sydänsurut ja muut konfliktit ovat yleensä huonon kommunikaation tuloksia. Miksi on niin vaikeaa kommunikoida "oikein"?

Lue lisää...

Miten opettaa lapsille henkisyyttä

Vanhemmuuteen kuuluu opettaminen, ohjaaminen, rajoittaminen ja kannustaminen. Vanhempien tehtävä on viedä kasvava lapsi vähitellen maailmaan ja tutustuttaa hänet erilaisiin asioihin, kuten henkisyyteen. On kuitenkin kiistanalaista, kuinka pienelle lapselle voi opettaa henkisyyttä ja miten.

Lue lisää...

Uusi Maa ja jatkuvat pimennysenergiat

Mikä uusi Maa on? Se on tietoisuus, joka on täysin erilainen kuin vanha Maa, jossa kaksinaisuus ja vanha matriisi kontrolloivat meitä. Uutta Maata luodaan, kun vaadimme kukin oman täysivaltaisuutemme, voimamme ja vapautemme.

Lue lisää...

Herätä sisäinen äänesi: Olet vastuussa vain itsestäsi

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 20.

Lue lisää...